深水埗係全港最恐怖地區

548 回覆
265 Like 13 Dislike
話時話,SSP D囡囡好多都好靚
Btw 前頁巴打貼段舊聞 啲相好有電影感
住愛文生樓上劏房
南昌站出又多道友 深水埗出又多南亞狗
不過唔理佢 唔好有眼神接觸其實都ok
住開呢邊有感情 同埋呢邊物價確係貼地
之後買樓可能買番呢邊

絲打小心啲 出完夜街最好由太子站行返屋企
但買樓真係唔建議喺醫街 海街 昌街

反而醫街大南街嗰條就冇咁驚
行前少少就係美沙酮診所
嗰條就真係好恐怖,放工有男同事同住ssp,
送到我喺街口就走,樓下有間識咗10幾年嘅舖
成日12點都未關,所以都唔喺幾怕
嗰陣前晚11點由南昌公園行去通州街公園行返去
以為好似10點幾有人放狗,但一個人都冇又黑
嚇到我一邊打俾男朋友,一邊跑返去
到橋底又多道友,海街就有一兩個蝻,嚇死
之後我幾夜出南昌都行大街返去
利申 住咗十幾年醫街中段,前同後段好雜,
但冇你地講嘅問題

大南街同醫局街係parallel架喎 定你指近桂林街?
南昌兩個公園勁恐怖

通州街公園恐怖過南昌公園
匯豐銀行上一條街左近

北河街?
咁通州街的確係災難級
近橋底仲要有加成
住愛文生樓上劏房
之後買樓可能買番呢邊

行前少少就係美沙酮診所
但冇你地講嘅問題

南昌兩個公園勁恐怖

匯豐銀行上一條街左近

北河街?
咁通州街的確係災難級
近橋底仲要有加成

橋底除咗污糟之外覺得冇乜嘢
公園入面就好玩啦,道友+痴線佬
有無住ssp巴絲 晚晚都聽到有架車響撚到仆街仲要次次都1兩點先出現

近邊個位置?

另外, 早幾個月係美居中心一帶, 晚晚凌晨都有個痴線佬係到大叫"屌你老母", 之後聽街坊講話好似轉左去元州邨個邊

住近元洲邨個邊
唔怪得間唔中聽到有個男人無啦啦大叫屌你老母同埋有踢閘聲啦
巴打知唔知佢咩來歷?
比佢嚇醒過幾次

真係唔知佢乜水, 總之就係訓得好舒服個時就聽到叫大叫, 個刻我都好想屌佢老母.....

另外, 癡線佬就好似7仔咁總有一個係左近, 記得初初搬黎住, 20年前座大廈未有cctv, 常有個唔係住客嘅傻婆出入, 係天台霸左個位黎住, 都搞左好幾年, 唔知咩事就消失左, 不過早兩日經過保安道街市又見到佢, 個頭仲好似用保鮮紙包實
好撚多痴線佬
住港島
但以前18,19歲係腦場翻工 朝早都還好 一到放工8,9點都覺得好怯 有一次等車好逼 有個男人係咁逼埋黎 無端我feel到有啲野un住我 屌 原來係佢扯左 搵碌尻磨我 個時唔敢出聲 急急腳走左

港島都有腦場架
冇人幫你手咩

Sor 1999
個時翻黃金promoter
無人見到 其實遇到呢啲情況可以點 大嗌唔好?
幾年前條女間學校搬左深水埗幾年, 日日都要接佢放學先安心

仲要旗袍 實比人𥄫

仲要旗袍 實比人𥄫

好慘 名校妹去埋啲酸臭貧民區返家
真係 已經唔係靚啲阿叔同蝻都望鳩住哂
勁唔舒服
凌晨行深水步
成地都係甲由
住港島
但以前18,19歲係腦場翻工 朝早都還好 一到放工8,9點都覺得好怯 有一次等車好逼 有個男人係咁逼埋黎 無端我feel到有啲野un住我 屌 原來係佢扯左 搵碌尻磨我 個時唔敢出聲 急急腳走左

港島都有腦場架
冇人幫你手咩

Sor 1999
個時翻黃金promoter
無人見到 其實遇到呢啲情況可以點 大嗌唔好?

我意思係點解唔做灣仔嗰啲而走過嚟
大嗌又好截住佢再搵人幫手都好啦
住愛文生樓上劏房
之後買樓可能買番呢邊

行前少少就係美沙酮診所
但冇你地講嘅問題

南昌兩個公園勁恐怖

匯豐銀行上一條街左近

北河街?
咁通州街的確係災難級
近橋底仲要有加成

醫局街口,樓下有間巴基斯坦舖
識咗10幾年,同老細...隻貓好frd,仲有佢個人

冇咩印象,咩舖嚟
住愛文生樓上劏房
之後買樓可能買番呢邊

行前少少就係美沙酮診所
但冇你地講嘅問題

南昌兩個公園勁恐怖

匯豐銀行上一條街左近

北河街?
咁通州街的確係災難級
近橋底仲要有加成

橋底除咗污糟之外覺得冇乜嘢
公園入面就好玩啦,道友+痴線佬

橋底好多露宿者

仲要旗袍 實比人𥄫

好慘 名校妹去埋啲酸臭貧民區返家

嗰個位唔行近公廁已經算唔錯
凌晨行深水步
成地都係甲由

鼠患好似嚴重啲
尤其係近黃金嗰邊
一入夜幾隻喺度跑嚟跑去
明明喺垃圾筒入面都可以爬返上嚟
好多道友
凌晨行深水步
成地都係甲由

鼠患好似嚴重啲
尤其係近黃金嗰邊
一入夜幾隻喺度跑嚟跑去

全香港衛生都差咗
凌晨行深水步
成地都係甲由

鼠患好似嚴重啲
尤其係近黃金嗰邊
一入夜幾隻喺度跑嚟跑去

全香港衛生都差咗

舊區差到貧民窟咁
凌晨行深水步
成地都係甲由

鼠患好似嚴重啲
尤其係近黃金嗰邊
一入夜幾隻喺度跑嚟跑去

全香港衛生都差咗

驚到痴線 試過左一隻甲甴 右一隻老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞