深水埗係全港最恐怖地區

548 回覆
265 Like 13 Dislike
樓市出更:海壇街重建遠展贏巨人
2014年12月23日
http://the-sun.on.cc/cnt/finance/20141223/00436_090.html
起完咪又係啲劏房豪宅

而家深水埗起既新樓 大部份都係支那人住
係丰匯果頭個個講蝗語

度度既新樓業主都大部分係蝗
香港人就要住劏房

有能力置業梗係搬離ssp尤其醫局街啦⋯
得班強國人先咁傻豬 同班道友小偷為鄰

住咗咁多年有感情

真係搬的話...近近地長沙灣/太子算啦

agger

有冇海壇街既巴打講下市區重建咩環境
前年收地好似抗爭左一輪
住左20年 好想南昌個班露宿者走 佢地好影響市容
利申 巴打

橋底個到究竟搞咩?
成個電視上面個D非洲貧民窟咁
見到有D仲要係成家人有女人有細佬仔
成日係到諗
D細佬仔係到成長會點?
D女人又有冇賣淫?

以前見得最多都係中年既越南難民
起碼橋底都仲行得到
依家

我都唔明點解唔搵地方安置佢地
成日經得個到都好似有黑社會咁
不過我住南昌覺得幾好 因為南昌站去邊都快
好撚誇張 可能我係仔
住係深水埗廿幾年, 成日一兩點後先返屋企, 從未比人搞過
淨係試過比幾個南亞定大陸人係暗位跟過, 不過一行出馬路就冇再跟
好撚誇張 可能我係仔
住係深水埗廿幾年, 成日一兩點後先返屋企, 從未比人搞過
淨係試過比幾個南亞定大陸人係暗位跟過, 不過一行出馬路就冇再跟

我都住左廿年,未比人搞過,可能我樣惡
深水埗不知幾好玩
由細住到大 已經習慣左
呢幾年係亂左啲 不過都習慣埋
絲打見到廢老同南亞人記住唔好怯,你個樣愈怕事佢地愈會搞你
其實日光日白南亞唔敢做啲咩,係啲死廢老成撚日趁條街多人用手掙批女人波邊同摸屎忽,尤其排檔個邊
觀塘唔好得去邊
日間烏煙瘴氣 又多廢老
夜晚就南亞蝗
因工作需要,成日巡察深水埗啲舊樓,呢排成日夜晚上大南街啲樓,都真係要時刻保持警覺,果度幾乎全部都係黑人,南亞。不過暫時黎講都冇乜遇到阻滯。深水埗真係雜到不得了

你巡到醫街 海街就會發現樓梯好多針筒
將來會唔會係新九龍城寨

我都覺好似九龍城寨
多廢老加南亞,的確係垃圾地方黎
住愛文生樓上劏房
南昌站出又多道友 深水埗出又多南亞狗
不過唔理佢 唔好有眼神接觸其實都ok
住開呢邊有感情 同埋呢邊物價確係貼地
之後買樓可能買番呢邊
住愛文生樓上劏房
之後買樓可能買番呢邊

絲打小心啲 出完夜街最好由太子站行返屋企
但買樓真係唔建議喺醫街 海街 昌街
ust南亞狗召喚
一到假日北河街.鴨街地鐵站出入口就會變左窮人既老蘭

一眾南亞,廢中加一班賓賓

有d就互溝咁
深水埗真係極度多傻人

利申:絲,住深水埗

小心d呀絲打
Btw係咪住醫局街個邊

我係 但習慣咗

醫局街too,未驚過

屋企人住醫局街既醫局附近 啲道友多到癲
警察又唔趕佢地走 反而查我ID

差佬揀人黎查

見你個樣易話為d咪交下功課羅

由其係見個大年紀既帶住個 o靚仔果d.

果d case實係搵d易話為無料到既黎查

大既襯依d時間教個細既做野嘛
窮 廢老 南亞人 mk仔 雞 band3尾中學 黑社會 毒品 打劫 偷竊 = 深水埗

深水埗有大學㗎
能大

以前能仁中學班女

成班wet妹咁款
住愛文生樓上劏房
之後買樓可能買番呢邊

絲打小心啲 出完夜街最好由太子站行返屋企
但買樓真係唔建議喺醫街 海街 昌街

嘉裕居如何?
之前住過醫局街 係欽州街交界個邊
大路都幾ok
ust南亞狗召喚

溝緊港女 唔得閒 咩事
依家都唔係好敢由西九行去南昌站,沿途好撚多蝻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞