深水埗係全港最恐怖地區

548 回覆
265 Like 13 Dislike
九龍城都好撚得人驚
睇下有冇勇士挑戰。朝早七點前上黃金對面間m記二樓。

上次朝早六點打完機去食早餐。 屌你,成層二樓根本係停屍間,成班癈老訓晒係度,死撚左都唔知。重要m記唔撚開冷氣通風,成陣酸味出晒黎。
九龍城都好撚得人驚

九龍城都會成日見到班BU大學雞落去幫襯下
正常少少

深水埗癲好撚多
多蝗多一樓一
親身經歷都話我知開大片頻率一定係深水埗密啲
九龍城都好撚得人驚

九龍城邊度多南亞集
我個朋友住醫局街 日日睇住班道友 的士佬飲橙汁
仲要成條街都洗兩個頭既髮廊 雜到不得了
南間街中間條公園先恐怖 完全唔知d咩人黎
住咗十9幾年
對! 最近在深水埗被打劫,幸好沒有劫色
通州街至鴨寮街,尤其係荔枝角道應該最嚴重
偏偏好多好嘢食
通州街至鴨寮街,尤其係荔枝角道應該最嚴重
偏偏好多好嘢食

有邊間好食?
通洲街個到臭撚到
深水埗又唔係真係咁恐怖
多南亞人同大陸人係真
佢地住呢度只因呢度物價平
去一次北河街街市買餸你就知咩叫貼地價錢
不過女仔真係要小心D 嘅
始終比較雜
深水埗又唔係真係咁恐怖
多南亞人同大陸人係真
佢地住呢度只因呢度物價平
去一次北河街街市買餸你就知咩叫貼地價錢
不過女仔真係要小心D 嘅
始終比較雜

垃圾地方
俾人撩過幾次後都唔敢再出深水埗出口
出長沙灣雖然靜但安全好多⋯
基本上著靚d就99%俾人跟俾人撩
話之你係咪豬扒
住左深水埗差不多一年
日日樓下都有班蝻企定定三五成群
無論幾凍幾熱 星期一至日都有人
行過都急急腳

都有見過空姐返工放工
真係好想知佢地驚唔驚
深水埗真係極度多傻人

利申:絲,住深水埗

小心d呀絲打
Btw係咪住醫局街個邊

我係 但習慣咗

平時出街盡量去大角咀或者太子果邊
我通常一落樓就向呢兩個方向行
要買餸就冇辦法
住左深水埗差不多一年
日日樓下都有班蝻企定定三五成群
無論幾凍幾熱 星期一至日都有人
行過都急急腳

都有見過空姐返工放工
真係好想知佢地驚唔驚

班蝻住慣鄉下 點會成日 屈係個幾十呎床位

佢又冇娛樂又冇野做 唔係街同同鄉吹水 可以做乜??
九龍城都好撚得人驚

九龍城邊度多南亞集

住緊 有幾驚?
賣布賣拉鍊果頭勁多南亞佬,經過果頭一定要袋住把摺刀先安心
因工作需要,成日巡察深水埗啲舊樓,呢排成日夜晚上大南街啲樓,都真係要時刻保持警覺,果度幾乎全部都係黑人,南亞。不過暫時黎講都冇乜遇到阻滯。深水埗真係雜到不得了
想當年住深水埗樓下柒仔成堆南亞佬坐係度飲酒
有冇咁誇呀
我成日凌晨一兩點鴨寮街個頭收工
成條街冇乜人架喎

你試下天黑行醫局街

以前喺果頭返學 入夜後啲唐樓樓梯黑媽媽
又多道友喺美沙"銅"診所
又見過廢老喺南昌公園度痾尿落花槽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞