深水埗係全港最恐怖地區

548 回覆
265 Like 13 Dislike
我覺得欽州街好似一條界線, 黃金鴨記個邊夜晚比較雜, 另一邊向長沙灣方向就比賽寧靜

利申: 住ssp窮撚

長沙灣好d
由細到大都係窮J
不久將來> 深水埗寨

我覺得欽州街好似一條界線, 黃金鴨記個邊夜晚比較雜, 另一邊向長沙灣方向就比賽寧靜

長沙灣好d

工業區個頭夜晚都好靜
深水埗, 長沙灣一帶 , 上次畀個廢老發神經跟蹤搞到要報警

我記得有個post係有個巴打
係m記一路俾人跟
最後報警個差佬都話唔想煩
係咪你?

我係被佢由長沙灣MTR 跟到去 M 記, 我屌佢唔好再跟, 我入左M記食野, 佢喺門外等我

D廢老係咪無聊到咁
黃賭毒黑集中地,環境惡劣條街又污糟
好多廢老 日頭行過都驚驚地
夜晚就班蝻劈友

觀塘元朗葵涌同樣適用

適你老母咩
我住觀塘成日夜街 乜事都冇
唔識咪撚扮代表啦
深水埗區唔單止窮人多,目測性別比重都係男人居多,所以如果以區域計,我懷疑性壓抑造就最多基佬係呢區
住富昌果頭 夜晚肚餓想食野寧願去長沙灣食都唔撚落深水埗

長沙灣好d

放工搭地鐵返屋企, 我都會揀長沙灣而唔係深水埗出

住長沙灣方向 好安全

夜晚就班蝻劈友

觀塘元朗葵涌同樣適用

適你老母咩
唔識咪撚扮代表啦

成日行去光輝圍 打磚評個邊食野 班人無普通飛仔咁恐怖 好多都係穿巴基服飾 感覺上呢班完全唔會理你
夜晚鴨寮街,醫局街,海壇街,南昌街都係蝻
夜晚就班蝻劈友

觀塘元朗葵涌同樣適用

適你老母咩
唔識咪撚扮代表啦

成日行去光輝圍 打磚評個邊食野 班人無普通飛仔咁恐怖 好多都係穿巴基服飾 感覺上呢班完全唔會理你

樓上條友根本夜街都未撚出過起到扮判官
話時話
黃金高登呢個商場會唔會有沒落既一日
話時話
黃金高登呢個商場會唔會有沒落既一日

地鐵沿線 又出名
我估幾難
係香港成廿幾年
去深水埗都唔知有冇十次
覺得個到勁污穢
廢老集中地咁
蝻好似睇住你d嘢有冇值錢嘢比佢拎
每行一個檔都會有幾個蝗係你附近
如果唔係幫公司買嘢,我真係唔會踏入深水埗一步
利申住南區
未入過九龍城寨既小朋友話深水埗恐怖

我認我係廢中

可唔可以講下九龍城寨係點

我認我係90後

我認我係廢中

我認我係90後

我認我係廢中

我認我係90後

就連日本都比我地更重視呢段本土回憶
https://randomwire.com/kowloon-walled-city-rebuilt-in-japan/

ps:唔知日本人遲下會唔會開間Edison 影音部

利申:我都係九十後
醫局街馬路邊有個公園仔 次次經過都見到道友除褲打針係大脾
有次見到個廢老帶埋個幾歲既𡃁仔係面前打針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞