深水埗係全港最恐怖地區

548 回覆
265 Like 13 Dislike
夜晚真係唔好一個人行
人地三五成群 醫局街個邊
同行上去石硤尾個邊都好多南亞人

佢哋做收賣,所以會聚喺嗰邊,有啲都幾nice
黑幫蝻就唔知 有次見到好多警車凌晨出現
原來班黑幫蝻準備打架
未打已經被人捉

笑笑口放毒蛇
利申:非歧視
夜晚真係唔好一個人行
人地三五成群 醫局街個邊
同行上去石硤尾個邊都好多南亞人

無係石硤尾見過喎

唔係呀嘛
試過有次朋友送完我番屋企 自己再行 之後有兩條醉酒南亞佬夾手夾腳捉住我個fd 之後我個fd勁大力咁fing開佢地 個兩條友仲唔死心繼續追
試過有次朋友送完我番屋企 自己再行 之後有兩條醉酒南亞佬夾手夾腳捉住我個fd 之後我個fd勁大力咁fing開佢地 個兩條友仲唔死心繼續追

其實我諗年中唔少女仔比仍地非禮/攪過,但怕麻煩先無報案
通州街公園大把道友日光日白上電
黎緊海栢匯同南昌一號棺材房入伙就等食花生
萬幾蚊呎同道友做鄰居
有個女仔fd住深水埗,夜晚番屋企比人跟蹤非禮...
萬幾蚊呎同道友做鄰居

成日買宵夜渣去個頭公園坐住食,好鍾意睇呢d黑暗野 試過有次坐坐下有個南亞人行埋面貼面咁say hi我又hi返佢吹兩句就走左,我唔帶銀包手機得條匙所以唔怕佢搶野
試過日頭經過 勁大陣"嗡"味 條街又勁污糟 恐怖過返大陸

十世都唔入一次
萬幾蚊呎同道友做鄰居

買得起屋應該都有腦,自己選擇怪得邊個
萬幾蚊呎同道友做鄰居

成日買宵夜渣去個頭公園坐住食,好鍾意睇呢d黑暗野 試過有次坐坐下有個南亞人行埋面貼面咁say hi我又hi返佢吹兩句就走左,我唔帶銀包手機得條匙所以唔怕佢搶野

有次係廁所見到道友洗菜煮麪,又菜又番茄雞蛋食野出奇地健康.....
我覺得欽州街好似一條界線, 黃金鴨記個邊夜晚比較雜, 另一邊向長沙灣方向就比賽寧靜

利申: 住ssp窮撚

住長沙灣方向 好安全

近番大埔道安全好多啦 其實我覺得係鴨記果邊/打落果個框框雜好多
近太子同長沙灣果兩邊就開始正常番
元朗同天水圍邊到治安好d?
元朗同天水圍邊到治安好d?

天水圍治安邊忽差?
試過日頭經過 勁大陣"嗡"味 條街又勁污糟 恐怖過返大陸

十世都唔入一次

又嗡又污糟 不過真係叫做咩都有得買

有無人推薦深水埗邊度買餸好
有啲鋪仲污糟過街市
梁水埗地鐵A,B,C 出口附近都好撚多南亞狗
係D出口果邊好d
萬幾蚊呎同道友做鄰居

黎緊好多新樓同重建係個度,新住客一定唔會好似舊居民咁包容,等睇班偽豪宅居民火併道友同蝻
正皮不解釋
ex住深水埗次次夜晚去都驚驚地
萬幾蚊呎同道友做鄰居

黎緊好多新樓同重建係個度,新住客一定唔會好似舊居民咁包容,等睇班偽豪宅居民火併道友同蝻

無人鬥得過地產商 賣樓果陣一定攪果區
未入過九龍城寨既小朋友話深水埗恐怖

我認我係廢中

形容下
萬幾蚊呎同道友做鄰居

無人鬥得過地產商 賣樓果陣一定攪果區

恐怖,變黑人區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞