深水埗係全港最恐怖地區

548 回覆
265 Like 13 Dislike
深水埗又唔係真係咁恐怖
多南亞人同大陸人係真
佢地住呢度只因呢度物價平
去一次北河街街市買餸你就知咩叫貼地價錢
不過女仔真係要小心D 嘅
始終比較雜

相對地恐怖,至少係香港係最恐怖
俾人撩過幾次後都唔敢再出深水埗出口
出長沙灣雖然靜但安全好多⋯
基本上著靚d就99%俾人跟俾人撩
話之你係咪豬扒

搵個男仔陪你去啦
樓市出更:海壇街重建遠展贏巨人
2014年12月23日
http://the-sun.on.cc/cnt/finance/20141223/00436_090.html
起完咪又係啲劏房豪宅
咁多巴絲住深水埗既
明明落街10個有9個都係道友廢老 完全無咩正常人 年輕人既氣息
咁多巴絲住深水埗既
明明落街10個有9個都係道友廢老 完全無咩正常人 年輕人既氣息

近黃金/太子/長沙灣果邊好啲嘅
2014年12月23日
http://the-sun.on.cc/cnt/finance/20141223/00436_090.html
起完咪又係啲劏房豪宅

而家深水埗起既新樓 大部份都係支那人住
係丰匯果頭個個講蝗語
窮 廢老 南亞人 mk仔 雞 band3尾中學 黑社會 毒品 打劫 偷竊 = 深水埗
咁多巴絲住深水埗既

近黃金/太子/長沙灣果邊好啲嘅

係。長沙灣既人比較正常 似返個健康既社區
深水埗同d 痴線佬食飯 十足計時炸彈咁
深水埗真係極度多傻人

利申:絲,住深水埗

小心d呀絲打
Btw係咪住醫局街個邊

我係 但習慣咗

醫局街too,未驚過

連登咁多醫局街街坊

市區重建對你地有冇影響

我住果度應該冇咁快比人收

無事,應該唔會收

我想佢收呀
成日夾錢維修
對 有日貪就腳喺北河街鍋貼大王隔離條巷仔穿過去
見到有個好瘦嘅男人坐喺角落頭用針筒插落隻手到 仲要日光日白
同佢有一秒眼神接觸佢即刻起身 嚇到仆街即刻急步行返出去

你個名
好似美國啲貧民區
窮 廢老 南亞人 mk仔 雞 band3尾中學 黑社會 毒品 打劫 偷竊 = 深水埗

深水埗有大學㗎
能大

同朋友講住邊都講大角咀算 驚講深水埗嚇親人
食過一次鴨寮街附近大家樂之後到依家都有陰影

深水埗有大學㗎
能大

能仁 間野醫局街個出口肉酸到喊 比南亞仔霸哂d 垃圾電器
咁多巴絲住深水埗既

晚飯時間愛文生果頭都好啲嘅
雖然搞到附近又大油煙又污糟
起碼條街多返啲正常香港人
住左20年 好想南昌個班露宿者走 佢地好影響市容
利申 巴打

橋底個到究竟搞咩?
成個電視上面個D非洲貧民窟咁
見到有D仲要係成家人有女人有細佬仔
成日係到諗
D細佬仔係到成長會點?
D女人又有冇賣淫?

賣淫?
邊個食得落電視上非洲貧民窟
咁多巴絲住深水埗既

晚飯時間愛文生果頭都好啲嘅
雖然搞到附近又大油煙又污糟
起碼條街多返啲正常香港人

你有無睇樓上d 住客
成窗油煙 想開窗呼吸吓新鮮空氣機會都無

Btw。以前果度有中藥鋪 士多 甜品店。
而家比愛文生一鋪攪掂哂
話之你係咪豬扒

搵個男仔陪你去啦

男都未必有用啦
有冇人覺得香港冇左呢d地方嘅話會好似無咗本土特色咁
如果個個地方都係大型商場+私人樓會好撚悶
硬係覺得覺得要有深水埗觀塘呢d龍蛇混雜嘅地方先似返香港

區外人咪覺得本土囉
蝗蛔蝻多過本地人咁多邊忽本土
就算本地人都係廢老居多,佢地淨係識用電話大大聲播紅歌睇抗日劇,本條毛咩

你唔係住個區咪特色囉⋯
2014年12月23日
起完咪又係啲劏房豪宅

而家深水埗起既新樓 大部份都係支那人住
係丰匯果頭個個講蝗語

度度既新樓業主都大部分係蝗
香港人就要住劏房
通州街至鴨寮街,尤其係荔枝角道應該最嚴重
偏偏好多好嘢食

有邊間好食?

有撚
9成伏黎
行落啲去界限街太子旺角好過

至少有間越南嘢我覺得唔錯

同朋友講住邊都講大角咀算 驚講深水埗嚇親人

得罪講句大角咀都唔好得去邊
話之你係咪豬扒

搵個男仔陪你去啦

冇分別
d廢中,蝻最撚鍾意恰鳩d孱仔瘦仔毒撚
深水埗特別多傻佬傻婆 成日走街大叫大攘
快餐店、圖書館
好心政府就困住厘啲人啦,萬一發起癲上黎,又打人,放火就太遲
傻佬既自由會危害到大部分正常人的安危

今日大快活都遇到一個,一坐底隔離枱 都覺得佢揮手舞拳怪怪地,食食下野都警戒,佢臨走向我面前揮一拳,好在避得快。。

有個傻佬著住大褸成日係地鐵站拉筋

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞