深水埗係全港最恐怖地區

548 回覆
265 Like 13 Dislike
深水埗成日去
唔覺恐怖
我覺得欽州街好似一條界線, 黃金鴨記個邊夜晚比較雜, 另一邊向長沙灣方向就比寧靜

利申: 住ssp窮撚

荔枝角道為界
以西係鬼域以東尚算正常
去到長沙灣道就似返香港

長沙灣至美孚係正常人居住區
深水埗站上面係魔窟
石硤尾係貧民窟

通州街南昌邨個頭先最恐怖
雞蟲大媽乞衣道友蝻蟔乜都齊
深水埗成日去
唔覺恐怖

福利黃金個邊多外來人同猶差叫好少少
一去深水埗嗰頭就已經好唔舒服
個個阿叔好似臥虎藏龍咁
夜晚真係唔好一個人行
人地三五成群 醫局街個邊
同行上去石硤尾個邊都好多南亞人
試過行到d位 得間南亞鋪頭開門

成堆阿差企晒出黎睇波 有咩事都幾危險
有無住ssp巴絲 晚晚都聽到有架車響撚到仆街仲要次次都1兩點先出現

近邊個位置?

另外, 早幾個月係美居中心一帶, 晚晚凌晨都有個痴線佬係到大叫"屌你老母", 之後聽街坊講話好似轉左去元州邨個邊
衰過天水圍

根本兩野野,天水圍無黃賭毒,無呢D商業活動,黑社會都唔會係度插旗
天水圍係地產商大財團揸FIT,唔明點解成日有人用天水圍同深水埗比

元朗類似深水埗,但未去到深水埗果個level
可能元朗本身原居民話事,班蝻無咁惡
將來會唔會係新九龍城寨
夜晚有幾恐怖大家都唔知就唔講啦
但估唔到日頭一樣咁恐怖
一大朝早成大堆呀叔呀嬸係到賣二手野 條街本身已經細仲要係2邊賣垃圾 行都行唔到
正常過12點都唔會行個邊
欽州街算大路冇乜問題,但行過望入往南昌街方向醫局海壇通州3條街係勁黑,有多暗巷仔
過左荔枝角道桂林汝州街一帶會比較好,係冇咩人,但係都唔好行近巷仔(行人路)
過左長沙灣道就食肆多,比較多local黑底聚集,仲好鍾意睥人
但估唔到日頭一樣咁恐怖
一大朝早成大堆呀叔呀嬸係到賣二手野 條街本身已經細仲要係2邊賣垃圾 行都行唔到

D 廢老執垃圾賣塞住條街,對面仲要係警處
但都冇人趕,我諗係趕完驚d 無聊大愛撚又跳出黎亂屌人趕盡殺絕,所以都好多年冇人理
係囉

成日比人打劫

好在我都有順手攞走佢幾盒模型
但估唔到日頭一樣咁恐怖

但都冇人趕,我諗係趕完驚d 無聊大愛撚又跳出黎亂屌人趕盡殺絕,所以都好多年冇人理

區議員唔出聲嘅, 就唔會有人做野, 新年桂林街夜市都係多得區議員唔少
但估唔到日頭一樣咁恐怖

區議員唔出聲嘅, 就唔會有人做野, 新年桂林街夜市都係多得區議員唔少

個班垃圾區議員都係靠班廢老投佢入去,應該冇人咁蠢會破壞自己形象
夜晚真係唔好一個人行
人地三五成群 醫局街個邊
同行上去石硤尾個邊都好多南亞人

無係石硤尾見過喎
但估唔到日頭一樣咁恐怖

個班垃圾區議員都係靠班廢老投佢入去,應該冇人咁蠢會破壞自己形象

民賤聯票倉
明明一直被民賤聯出賣
但係一個二個最後都投返民賤聯
個區啲人窮得黎又蠢
無得救
[url]上看[/
url]引用
你[url]網址 [/url]是⼁一
但但[url]網址 [/url]
[quote]引用
[/quot⼁
e]丄
但[url]網址 但[url]是[/url][/url]
[u[url]業幾丄[/url]rl]網址 [/url]引用
[url]還子宮裏二[/url]你https://www.facebook.com/presslogic.holiday/videos
引[img]圖片網址 [/img]用
/1340005066046649/[url]網址 [/url]上
丄[url]業刂刂時[/url]對[url]網址 [/url]
。你https://www.facebook.com/presslogic.holiday/videos/1340005066046649/
但估唔到日頭一樣咁恐怖

住係深水埗 幾撚有錢都冇用
班蝻日日打交
我覺得欽州街好似一條界線, 黃金鴨記個邊夜晚比較雜, 另一邊向長沙灣方向就比賽寧靜

利申: 住ssp窮撚

住長沙灣方向 好安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞