自殺遺言

839 回覆
117 Like 1278 Dislike
為情自殺 唔值得 你有冇諗過應該要尊重自己生命同對自己屋企人負責 同唔應該令擔心你嘅人受困擾

傾下計先啦後生女
大家一齊傾傾佢,唔好死呀,上水傾傾先啦
我每次好唔開心想死既時候都會咁諗,當計多一次發現自殺根本冇著數你就唔會想做
射波咁一係入一係唔入
50%
智障
我無特別追
最緊要樓豬無事
我最近信耶蘇,god bless you.

沒有過不去的人生,別將一些現在出現的不快樂無限放大,走出來。

有一天你會明白,你的生命可以更加豐富
收皮啦屌你老母網典
我直接俾條link你
https://lihkg.com/thread/702840/page/1
邊個有叫去死啊?
屌你老母賤種狗人云亦云
停一停 抬頭望下個天 你睇下幾靚
呢個世界重有好多野值得去玩、欣賞同埋試吓
你睇就咁呢個po都咁多人渣敗類玩膠,林奠同佢地都未死,而你比起佢地更值得生存落去

我都自殺過好幾次死唔去,絕望左好耐,想圍爐取暖可以搵我做個朋友,利申絲 應該同你差唔多年紀

附上本人精選水獺仔,睇吓輕鬆下
樓豬豬
一係痛一係不痛咪5050點解會3分1
樓主 珍惜生命
絲打你OK?
我都好想死
每次想死 都會寫字提自己
寫到好大隻
I love you please don’t kill yourself
you won’t always feel this way. I promise.

樓主 我想同你講I trust you. You are working your best here and it is never your fault to feel this way
見到你應該雙失咁
同應該畢左業無耐
想講男人真係無咩野
識好多人都遇到賤男 但下一個都好好
所以如果為左仔真係唔值
失業我都識好多人都失左超過6個月
但之後都搵到好工
加油啊 唔好咁快放棄
你仲後生 會搵到嫁
樓主你喺邊
係咪用言論自由呢個旗號就可以不分皂白講嘢唔經大腦自由係唔傷害任何人情況下嘅自主權
唔好扭曲言論自由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞