自殺遺言

839 回覆
117 Like 1278 Dislike
好老套但真心 而家遇唔到對你好嘅人 只係未遇到 你值得更好
呢度好多人陪住你㗎
絲打
match
樓主,希望你還好,如果ok可以覆一覆大家,大家都好擔心你。做人真係好唔容易,但你要記得,世上仍有良善的人。如果你願意,我都好樂意同你傾計,傾下傾下可能開心返少少都唔定。這世上有人在乎你的。保重!
下午2點有女仔跳樓去咗,唔sure係咪樓主。。。。
巴打你還好嘛?
點都好 唔好怪自己 send you a huge hug and love
頂住啊
樓主
有咩事出句聲 可以的話傾下計
另外! ! !
有咩想食出聲!我煮比你食! !
今午(23日)2時許,一名女子突從博逸樓高處墮下,飛墮平台昏迷不醒,有住客發現報警。救護員接報到場,經檢查後證實不治
絲打
最近我都經歷緊唔開心時期
但真係唔係好咁傻
死咗真係會乜都冇
仲後生 有好多野等住你
呢度成班人都可以俾你傾訴
搵我都可以 真係唔好自殺
為仔死唔係呀大佬 你個電話號碼上嚟大把連登高汁巴打打嚟關愛你啦
世界上仲有很多事值得你去探索。 不要著眼失去了東西, 看看你還擁有的東西。
咪玩嘢啦。。。
搵嘅錢唔多 交租日常使費

樓主交租應該唔會住公屋掛
唔好咁傻啦、係佢唔識珍惜姐你應該生活得開心過佢之後望住佢幾時仆街先係最好嘅嘢
但佢唔上水個timing似。。。
即係咁其實拍拖唔好咁認真
大把player

冇錢其實冇乜問題
有良心有理想就得

生活得痛苦係咪抑鬱症
有就睇下醫生喎

https://www3.ha.org.hk/CAMcom/channel.aspx?code=depression-test
收皮啦
屌你老母
抗爭外判
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞