自殺遺言

839 回覆
117 Like 1278 Dislike
你身邊仲有好多朋友愛錫你,唔好做傻事
唔好死!錢可以慢慢搵 仲有好多好仔
一個人也可以很開心,最緊要有命
香港唔適合你 唔代表其他地方唔適合你 得自己一個 去邊都好 慢慢諗清楚 佢未係你人生既全部 加油💪🏻
同我傾下計,包你開心到冇曬煩惱
You jump I jump
為情自殺,不如諗下報復啦,反正你都諗住死,有咩做唔出
唔好啊!生命仲有好多美好等住你發掘架
依到識新朋友啦
咁後生唔值得
唔好!要留住條命!
調整好自己,活得比佢好,威俾佢睇!等佢後悔!
尊重你嘅決定 死唔係問題
如果你怕痛 建議你唔好跳樓
因為你跳緊嘅時候想後悔都無機會返轉頭
燒炭食藥個啲 未到最後都仲有得掹
同埋難聽啲講句

你會有好大機率投胎成為一個中國人
唔知你點睇
寧願死為香港人 不生為支那民
有冇諗過其實係自己一直遇唔啱人
唔該你留返條命去搵下有冇命中注定嘅另一半
而唔係放棄人生走去尋死
不如同我傾下計先?
我地好多人願意聽
I know that feel
遇到感情問題真係好撚挫折 好撚燥又好撚無奈 我都試過因為咁好撚煩燥搞到要開post呻
同朋友講都唔會有幫助 因為永遠解決唔到個問題
不過你諗下你為左個死狗公做傻事值得咩
對付呢啲人渣既最好方法就係活得俾佢好
charm撚到佢想食回頭草然後你一腳申開佢
諗下都爽 係咪?

乖啦 呢個世界仲有好多美好既野等緊你
無必要為左個男人跳落去
仲有好多野等住你去做
加油呀
一個也不能少
可能聽日你就遇到個絕世好男人呢
何必為咗個大仆街呢
為情死最傻。咪傻啊! 你出句聲大把巴打搵你!或者搵我。tg : Hugo1991
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞