自殺遺言

839 回覆
117 Like 1278 Dislike
想跟我返教會嗎?
The best is yet to come!絲打你未遇到姐! 唔好咁傻!
唔好咁傻
個人唔開心仲要屌佢既分別
連登仔出名滅絕人性
其實好多人都同你一樣情況,我就係其中一個
我係好明嗰種絕望。最心愛嘅人佢話要離開我,離開香港,佢將我同呢個佢認為冇得救嘅地方一同放棄。同任何人講都冇用,佢地一係笑我蠢,一係就用啲可憐我嘅眼神望我,我寧願唔講寧願自己收埋,每日起身都覺得好傷心好想呢一切只係一場惡夢好想醒

有好多時諗過覺得自己冇是生存價值,好辛苦,好似冇人可以分擔到

但我點解最後冇死?
因為我見證過同事嘅突然意外離開,
我見到佢離開之後每個人會幾傷心,幾難受
嗰種無法磨滅嘅痛

同時亦都覺得,如果我死咗
我再冇機會去變得更好,
再冇機會可以俾人知我變得有幾好
我唔想就咁輸
係好攰好吃力,尤其我地咩都唔想再同人講
但我只係覺得咁樣死咗好唔抵
因為我都冇俾機會自己去見證未來有更好嘅改變

巴打,如果你想呻想喊就即管去做
但唔好死,我地呢到好多人陪你啊
有咩就講曬出嚟啦
Sis 可以起下我底
我幾日前都同你有一樣既諗法
我又係失戀家庭事業等等
原本我今日約咗朋友 但被人放飛機
我相信我哋經歷既困難好快會過
為情自殺最撚on9
收嗲啦我屌你老母,以為自己咁樣講嘢好勁?
人地絲打黎on9仔
得連登巴打同會佢埋單先想死
你唔好再刺激佢啦
傻啦 世界好大㗎
一齊見證改變唔好咩
唔好咁傻!
我連大學都無啦
你試下同連登仔拍下拖先啦。試完再報告比我地聽。我信連登有好多好男仔
唔好啊樓主!
真係上新聞個啲你撚知佢死咗咩 on99
積下口德啦
一齊食餐飯?好嗎?
屌 激動到
你撚知人地死前有上連登開post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞