STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 4

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
其實我真係唔記得左
咁多套電影係得呢套我冇重睇過

唔好同我講holiday special
最後記得睇埋darth plagueis
依本比較短啲 如果你時間有限 可以睇左依本先
探究下嘜撚野叫the tragedy of darth plagueis the wise
https://youtu.be/w42CTq5QZtI
仲有佢啲配樂次次都聽到毛管棟
埋尾果幾分鐘high撚到
完美演繹高潮迭起

成team人逐個死、主角死、Rebels 走難、Vader、Leia

每個位都剛剛好,唔過火

Jyn >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Rey
屌 個結局真係估唔到
最尾男女主個畫面睇到好感人
其實solo都叫不過不失
係純粹成件事本身多尻餘啫
我諗真係冇人想知佢個名點嚟
佢兩個冇錫真係加咗好多分
相反Rey Ben
你呃我我呃你個度幾好笑
教識徒弟無師父

錫乜撚野
Rey 乜撚野Skywalker
可能美國佬對牛仔係有情意結
但我對Solo 本身都冇乜感覺
cast 條友又肥又矮
佢係咪幫KK奶過閪
嚴格黎講真係無saber duel。
單方面被Vader SM
成套野係飛機飛黎睇
無人想知佢個名點黎,佢件衫點睇,佢同chewie點識,粒骰仔係做乜撚

成套野係咁講I wanna be a pliot

睇完淨係覺得浪費咗啲cast,浪費咗條女,浪費咗Donald glover,浪費黑妹,浪費啲奸角。然後片尾想叫人追所以放maul出黎?show 劍又做乜撚

肯定套野會借lando還魂
龍媽同Lando勁搶

Maul 同ep1果種沉默判若兩人
仲要亮劍
同中二Kylo有得揮
就睇呢本先
https://youtu.be/5ECwhB21Pnk

好睇過TLJ本身
寧願佢發展下 qi'ra 個角色,
都唔想再睇到嗰個假 solo
但你地覺唔覺得rouge one既darth varder好似瘦左咁
到時套lando冇solo但整個 qi'ra,lando,機械人
三角戀俾你
Droids Lifes Matters
想睇Qi'ra學劍(類似Grevious咁),然後水鳩maul
唔好啦
佢角色定位唔啱用劍
感覺佢都係食腦嘅角色
high Republic 其中一個作者係star wars 節目到講到明white people is trash咁嘅star wars 你幫我睇埋佢

依家star wars 連Vader 配音員 James Earl Jones 90大壽都唔祝賀佢生日James 係保守派人
Jyn 先係真女權,點樣寫好一個女角色Rey Mary Sue 三部曲入面都無成長過,無失去過任何野,無由失敗中學習
覺呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞