STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 4

1001 回覆
14 Like 5 Dislike

星球大戰
STAR WARS

#ThankYouJonAndDave

MESA IS A SITH LORD

Lm
Hello there!!!
睇到啱啱上個post尾張ahsoka 開劍gif
先發現嗰下動作同佢喺rebels 第一次開劍打inquisitor 嗰下一樣
General Kenobi!!!
但係我都係好麻麻真人版ahsoka
star wars 小說係咪好少中譯本
google搵得幾本最出名 thrawn,tarkin個啲
全要台灣買咗版權,繁中譯,但係好多都係鳩譯或者近大陸fans wiki中譯(好似係)淨係係誠品睇過幾頁
大陸而家有篇網絡小說係canon黎,簡體。
high republic頭炮,好垃圾
頭套就唔講啦,死結黎
文戲都叫合格,武打戲有啲失望
首先佢唔係頭髮 係器官

除咗盲嘅都睇得出嘅高度同長度不足以外主要有下面五點:
1. Montral curvature =男人角
2. 藍白條紋過密
3. 條紋形狀(裂邊vs齊邊)、數量矛盾
4. Segmentation (節肢) 欠奉
5. 後面/第三條 Hind lek改咗第N次
有興趣了解再解釋

除咗呢啲撩唥位之外,個演員嘅武指、演技、小動作都只係東施效顰

仲有:無公開選拔、無咨詢原演員、大把budget都唔用個cosplayer都識又兩全其美嘅方法、成team人睇過都照批呢個look/characterization出街。收到嘅係迪迪尼急功近利,當Ahsoka係搖錢樹攞嚟補鑊,唔尊重已有作品建立落嚟嘅規矩
巴打驚唔驚收負皮
光復星戰

願原力歸香港

屌有聲po
係Ahsoka吖 唔係Asoka 或者Ashoka
唔好成日串錯我女神個名
You're a bold one!
thanks 巴打
俾個正皮你
幫手無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞