STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 4

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
願我的jar jar大帝永在
Kk 真係唔識死
WTF
Kathleen Kennedy 被狗屌
Rian Johnson 全家中武漢肺炎爛春袋

但同香港情況一樣
除咗好嬲好嬲同鬧之外唔知有咩可以做
可以唔睇
老老實實,如果之後真係出Rian Johnson 三部曲
入面冇晒所有星戰本來既元素

我真係會唔睇
搵埋Seed做埋種擺上黎一齊睇
第八章

翌日,一早已經有兩位白兵企咗係Ahsoka屋企門口。佢瞓之前就鎖好門。Miara幫佢整嘅門鎖,雖然唔係啲咩高科技產品,但係如果有破門而入嘅,起碼都可以聽到。咁啱,而家就唔洗比白兵直接闖入。

第一張笑死
睇落好雞
雖然話NS姐 但d畫質好似好舊咁?

書名:星球大戰四十周年呈獻:配角星戰觀 (From a certain point of view)
作者:四十名不同作者
時間點:EP4

簡介:四十周年,四十個故事。
為咗記念星球大戰:新的希望面世四十周年。今次企劃邀請咗四十位星戰世界入面嘅暢銷作家、畫家同埋配音員。由配角嘅角度色去講述發生係呢集之間嘅故事:無論係幫Luke打爆死星嘅X-wing機師,又或者係搵唔到兩隻機械人嘅白兵。配角星戰觀帶你進入全新星球大戰嘅世界,同大家一齊興祝影響世界、帶動潮流嘅星球大戰嘅四十歲。

新年流流帶本新書比大家睇下

如果有興趣幫手校對嘅,可以留名
填form大帝 (The Sith of Datawork)
作者:Ken Liu
時間點:「Hold your fire。」之後

https://www.youtube.com/watch?v=lpQ5LksAY-g

「仆街啦!Arvira,要你救命。」
我睇睇下email嗰時突然聽到有人嗌我。炮台主管,Bolvin企係擺滿平板電腦嘅枱後面,睇落好似好緊張咁。枱上面啲平板仲係咁震。
「我而家做緊野喎。」我指下枱面啲平板。坐呢個位周不時有人過嚟問三問四,但係我都幾肯定佢都睇得出我好忙?
個個都以為艦隊入面,聯絡主任 — 物流部(第四級)係hea工,但係你知唔知我一日要填幾多form,呢架野先飛得上天,你班友先有野食呀。咁撚大架船喎,大佬。後勤壓力唔會少得過前線囉。
「唔該呀,你唔幫我真係死得人嫁。」Bolvin仲係到求我。
我嘆咗啖氣。成班軍人好似BB咁:鑊鑊點你做野,都話自己嗰樣野係最重要。「我記得,你要嗰堆綜藝節目呀嗎。但係我而家忙緊搞Tantive IV單野呀。仲要Vader佢…」

咩話 The Last Jedi 有fans
https://youtu.be/ORCNv44sX10
係咪太多人dislike所以冇顯示數字
第二張
一開就見到佢個樣, 已經唔需要知條片係咩內容

I see Kathleen Kennedy I down vote
咩姐?
你歧視智障?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞