STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 4

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
佢啲食相真係好撚嘔心
我到而家都唔明咩叫all the sith
FF下

如果Fans 集資買番LUCASFILM
新一集star wars 第一幕就係成班Sith 入迪士尼屠城

唔識星戰寫星戰未咁
cast 個 新maul 係rian
cast 個 新dooku係JJ
cast個新pals係 閪女人
而家我都睇唔堆spooky sith 背景人
可唔可以kk 先
老人家開開心心收老鼠股息好過啦
唔會搞咁多野,80歲人要退休啦
閪女人要係pals級數
要買起老鼠嘅,係要一間比佢更大嘅公司
果時傳過apple 想買起
apple而家個multimedia都......
買返嚟啫
到時放手比Dave搞咪得
起碼唔使比隻老鼠整臭晒
Apple tv+睇唔透
暫時最有潛力都係得Disney+
計全球性嚟講係得Netflix, Disney +有睇頭
其他都只做北美市場多
自己當初唔珍惜 又要放手比人搞
一套ep7票房已經係佢拎到嘅價錢幾倍
未比迪迪尼買之前 都係靠eu情懷
未賣前得Clone wars 得住個brand
咪係成鳩日話有佢星戰就唔會今時今日變成咁
又唔諗下當初星戰低迷左幾多年
特別Ep6打後去到90年代中依段長時間

依家要人地80先黎揸番旗 賣仔莫摸頭啦
無話咩輸唔輸 各有各好
但我睇開eu 我就睇開大陸database多啲
不過迪迪尼咁著重大陸市場 但大陸人唔珍惜星戰
可惜可惜
唔一定要佢揸番旗,比dave同jon揸都得,最緊要唔好再係kk
買得起先算依家個brand升到上天花板
難為dave同jon比迪迪尼限制住個故事發展就真
Ep6到ep1中間十幾年空窗期咁
果時啲玩具商當時propose過出clone war野,Lucas 話冇計劃住
好似marvel 咁要搵到個Kevin Feige
而家搵Kevin Feige過嚟produce一套,搞到補鑊咁
老實講George嘅storytelling都唔係真係話咁好
如果唔係都唔使靠clone wars嚟救返prequels
即使當年ROTJ作為結局都唔係話滿分
真係ep8太垃圾先捧返佢上神枱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞