STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 4

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
不過要留意番 我上面講嗰啲古仔都係計左落舊正史
新正史就依家開始先起步(high republic)
所以你唔介意就得
舊正史即係唔係老鼠仔的Canon?
唔好意思,我唔係好識分
不過都唔緊要,好睇就得
舊正史=龍珠GT
新正史=超

老鼠收購左之後嘅正史叫做新正史 即係canon
舊正史=EU=legends
明哂
有中翻?邊度有 得英文無翻譯
屌 blu-ray呀
OK 搵下先
Apple tv有
唔俾錢睇我會block 9你

EP8、9就冇所謂
789都無所謂啦
7都麻麻
最好睇一定係rogue one
rogue one好廢喎 7仲好睇過佢 不過好過8同9咁
我都吓左
rogue one > 7 > 9 > > > > > > > > > 8
屌你咩
阿B你食錯青蛙蛋呀?

Rogue one >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>7>>>9>>8 (cut 走Rose、Holdo、Luke廢老mode)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>8
Sor你啱
Solo呢
呢套有同冇真係冇乜分別
rogue one贏晒上面4套幾條街啦
唔係mando帶番起星戰真係有排霉 只可以年年重睇1~6同tcw
wfc
當Fan made算啦好嗎
rouge one真係前傳之後最正嘅電影

劇情緊張明快唔犯駁
尤其所有人
真係估唔到
睇嗰時呆晒

無論空戰陸戰都無冷場
最後darth vader出場又係震驚
因為之前講明無saber duel
嗰一吓呼吸聲真係聽到起雞皮

成套戲真係睇到好過癮

當初睇完仲好期待ep8
諗住ep7 受限要承先啟後 發揮唔多
應該ep8 可以好好發展 點知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞