STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 4

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
嘩好多呀B
訂左中間嗰隻 下個月到貨
一定好靚女
每次同佢講i love you
佢答我i know 一定好high

又幾似
睇左幾集WandaVision
可能係我先入為主,但真心覺得Mando 高質好多

同埋我唔認為Marvel 會有一個角色登場可以有Luke 既登場咁震撼
真心似,唔通真係ahsoka搵返佢
我本身對marvel無乜好感 所以唔識欣賞
Marvel 係眾多興趣之一
但Star Wars 係生命

好想入戲院睇Star Wars
marvel我比較鍾意xmen 但係成rebooot
咁始終star wars經典咁多
Luke咁震撼其中一個原因都係冇諗過佢哋會可以咁做

反觀Marvel嗰邊佢哋要搵人客串根本唔難
根本唔會做到同一個level
想佢做多過Rahul kohli

我最鍾意Spiderman
小學雞時代已經睇卡通睇過multiverse
打Mysterio 簡直係兒時夢想

三個時代,我最鍾意係Andrew Garfield做既Peter
但以劇情黎講入左MCU既新蜘蛛俠真係冇得輸,好大發揮空間亦有足夠時間同財力去開發

Toby隻毒撚蜘蛛同我死開啦,唔明點解咁多人J
MJ又樣衰,得對波同粒Lin好睇

做人好苦
like me
10年後揾返iron man就得
現階段就算professor x出嚟都唔太震撼

第九章

遲咗。就算Ahsoka跑住返去鎮都係比佢預計遲。唔緊要,佢已經安頓好自己隻船,同埋確保無人知道佢行蹤。佢去Selda之前,要將個袋拎返屋企,同埋將乾糧收返好。希望Keaden佢哋唔好咁大聲咁問自己去左邊。

呢晚大排檔仲少人過之前嗰晚,應該都係想喺宵禁之前返到屋企。Ahsoka以前就喺分離主義者控制嘅星球上面見過呢類情景;頭幾日班人會睇下犯禁會點,然後就會開始反抗。帝國愈用暴力嘅手段震壓,人民反抗就會愈極端。

因為人客少咗,佢一眼就見到Kaeden佢哋。Malat就走咗,應該都係返去湊仔,其他人就圍埋一齊玩曲壺,但係睇黎係新玩法。平時佢哋將一塊塊飛過去塊板度,但係今次佢哋就將佢哋放埋一齊,睇落好似新起嘅 —

luke震撼唔單單係後生mark cg樣登場,另一個好主要嘅原因係睇完sequel寫柒變廢老之後,竟然仲有機會見得返真luke表現嗰下
個下就好似rogue one無諗過有vader咁仲要咁撚有型

呢兩張完全係打rian面打到啪啪聲
ep8:你唔係覺得一個jedi拎住把劍,就可以一個單挑1st order呀

mando:
當我見D人話spidey 應該係毒撚先似樣我真係笑而不語

情況就好似有一個Sequel 先入坑既人同你講話Luke應該頹廢先似樣咁

當然後者係令人憤怒好多

返正題
儲開6吋既Ching可唔可以分享下你哋點display ?
例如正傳擺埋一個格、前傳擺一格?
定係同一個角色擺埋一堆?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞