STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 4

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
呢到好似有ep8 fans嫁

咩話 The Last Jedi 有fans
咩姐?
你歧視智障?
呢到好似有ep8 fans嫁[/quote]

睇嚟準備要Civil War了
呢到有ep8 fans都比我地屌走曬啦除非踩場
想知有咩"ep8好睇"既論據/points?
都騎劫咗覆埋 我意思係個劇本完全唔掂 但有啲人鬧嘅位我覺得無問題 eg頹廢luke/luke snoke瓜咗/原力細路
雖然出黎個故事垃圾 但我幾appreciate RJ試下新嘢 終章JJ拍得仲無聊
本身對劇集無咩期望 無追mando原來disney+
又拍得幾好 儘快睇埋佢

前兩日喺隔離po見到
隔離po係?

唔洗講隔離啦呢度早幾頁都有
嗰日係Wandavision個po傾傾吓傾咗star wars
星際大戰九部曲「原案」《天命之決》讀後感: 我以後要怎麼直視《天行者崛起》

https://starwarseue.blogspot.com/2020/02/blog-post_18.html?m=1

我新嚟, 唔知有冇人post過?
有,但係唔介意拎返出黎講
welcome to the dark side
過咗去, 返唔到轉頭, 唉
其實個件KK係咪65歲唔死都仲有得繼續坐呢個位?
我有個fd好鍾意The Last Jedi
最衰都係我

睇過
睇到哭𠹌左
我都有一陣覺得過佢好睇

後來我發現個種感覺係"太好了, 終於完咗喇"
如果係一個從來未睇過星戰既
第一次睇TLJ覺得唔錯
我認為絕對冇問題既

畫面靚,有動作、有煽情、有咀咀、有白人黑人黃種人,夠晒大包圍

不過入面唔合乎常理既地心吸力宇宙boomer、Rose 劇情、Holdo 的神秘計劃等等,以一套戲黎講已經犯駁到西咁
弊在佢係有睇開,好懷疑佢d品味
Test 下佢

“Hello there”

“You understand estimated my power!”

“My power have doubled since last time we met”

“Is it possible to learn this power?”
諗起有個meme,係交友app話自己係star wars fans,條友一黎就Hello there,下面覆佢hello?

類似
頭兩句好似係
Do you like star wars?
Yes
Hello There
Hi?

未睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞