《美女同事那來歷不明的肉湯》

1001 回覆
844 Like 13 Dislike
係咪公仔咋 大驚小怪
一睇就知係golf set 鬆一口氣然後一野俾admin妹妹扑暈捉入房配種
充氣公仔定高爾夫球啲野咋
諗起早幾日有張相話搭飛機過安檢見到有人形物體
之後係高爾夫球啲野
係呀係呀,一定唔係屍體

配種情節一定唔可以扑暈,要清清醒醒咁享受
湯呢
男主快啲比人食
男主這麼可愛,怎捨得吃男主
IQ題 點樣將男主放入雪櫃
又發現咗啲唔應該發現嘅嘢
下集係咪就大結局

不過Admin妹妹咁心思細密 冇奶油會咁唔小心嘅
文呢 嗚啊
admin妹妹無咁大意既
天韻bb真係好耐無出現了,丁下外傳先囉
睇到咁緊張又要等
又live
Live左
Diu睇到好撚驚
唔係吹氣Mary
重甜既配種劇情就靠你啦樓豬
一路配種一路um um 沉沉講 你咁大隻 生出黎既BB一定好好味
嗰棵聖誕樹嚟㗎?唔似人喎!
斬碎放入保鮮盒,咪放得入雪櫃
樓主呢排出文慢左
lm, 到底佢見到D咩, Admin妹妹又有咩不可告人既秘密
一定好似聖誕節交換禮物個啲⋯外面包到好正但入面係2舊物件以上既野組合而成
400正評 加更
疑似包住屍體的黑色塑膠袋被擱在陽台,我不敢肯定 Admin 妹妹是否在裡面加了鹽之類正在醃製成咸肉,抑或剛殺了人正等待適合時機棄屍。

我只肯定自己正陷入極度驚慌,全身失控地顫抖,體溫急速下降。

我趕緊扶住欄杆好讓自己不至於腳軟跌倒。

那真的是一具屍體嗎?Admin 妹妹總不會糊塗到明知家裡擺了具死屍,也主動邀請我上來吧?!

我深呼吸一下,讓自己稍微冷靜一點,鼓起勇氣伸手去撕開膠袋。

對!不能再單憑猜測就誤會 Admin 妹妹,就算她殺了人,我也親眼見到才能確定!

就在手指快碰到屍體之際,一把充滿警戒性的女聲喝道:「你想做咩呀?」

完蛋了!

回頭看,拿著生果刀的 Admin 妹妹,一臉不爽地站在我身後。

我的心跳猛然跳快了一拍。

「都叫咗你唔好周圍睇㗎啦。」

月光灑落她蒼白的臉上,映得她的嘴唇更艷紅,腥紅得⋯⋯像是剛剛飲完血液一樣。

「無、無,我見呢嚿嘢好、好趣緻想打開嚟睇下啫⋯⋯」我懼怕得不由自主地退後。

話音一落,Admin 妹妹嘴角微不可察地往上揚了揚。

不得不說,儘管在如此詭異陰森的氣氛之下,她還是如同往日一樣漂亮,加上有靜夜的點綴,令她散發一股精靈般的神秘動人氣息。

接下來她的舉動配合得讓我心寒,她放下生果刀走向屍體。

經過我身邊時,我聞到她身上幽幽的香味。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞