[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
本體+月費
每兩年一個DLC

或者你試下試玩版先? 可以玩到60LV及主線到3.0
三層0.1% enrage
覺得5.x做得太好
好擔心6.0會好似紅蓮咁跌watt
唔知6.0會用咩色做topic
Dl 左ps4試玩版 見到咁多快捷鍵欄驚左驚
打交果時好驚要比人鬧1212
插Mouse+Keyboard
仲唔係綠色
會唔會有機會係PS5 玩到??
依家已經可以起PS5度玩到PS4版既FF14
PS5版等2月6日新情報發表會可能有機會有消息
想問下依家打絕機工係咪都可以食依家啲飯藥
咁都好d 試玩多陣先 可能慣左就ok
絕亞歷山大iLv上限係475
高過475都會level Sync, 但飯有iLv 藥無 ,
食藥應該係會比以前加多左
想問問steam版嘅漢化情況係點?

全漢化定係得劇情漢化咗

想玩好耐但一直都唔出官方中文
2月2日 更新5.45
估唔到
keyboard+mouse冇問題, 你用手掣就唔知了
用WSAD行, mouse禁實left click轉鏡頭
我知啦, character configuration->movement settings你應該揀咗legacy, 要揀返standard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞