[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
只要你唔係玩支那server同南韓server 就一定連去同一個server
無論你ps4 ps5 windows mac 乜都好

上面講個互通應該係指cd key果類
國際服任何平台都係可以共通玩
我指既係Windows版同Steam版只可以揀一邊買, 一個帳號只會綁定一邊
好的
有無入第一頁個Discord? 有漢化
英文版啲用語深到連母語係英語既人都唔明
正常既
Nier第3關
初見打到一仆一碌
累街坊死左成十次
初見正常呀 難得黎好正
係estore搵唔到用amazon pay比錢,想直接係Amazon買佢又話not available to geographical restrictions。全程用緊vpn,救指教
e-Store無得直接用Amazon Pay買Game
▸ 需要去 MogStation 以 Amazon Pay 購買 Crysta
▸ 使用VPN 然後於e-Store 選擇以 Crysta 結帳
▸ VPN未必個個work , 如果唔得可以試下轉其他VPN再試

FF14 MogStation
https://sqex.to/Msp?utm_source=lodestone&utm_medium=pc_banner&utm_campaign=jp_mogstation
前面有巴打反映用VPN都會唔work, 可以試下轉VPN再試
暫時SoftEther VPN都仲係work
thanks
南方冇晒人,得自己唔多抽
唔夠抽

SE推出訂制實體相簿服務 塑造旅途中珍貴回憶

打印服務將允許使用FF14的屏幕截圖創建自己的相簿
該服務將於4月21日(星期三)開始!

相簿可以裝飾有官方獨有的設計和熟悉的圖章
付費選項還可以創建自訂封面!
亦可以為封面選擇光澤處理或別緻的啞光處理。

Link
https://ffxiv-photobook.jp/
sorry 呢排冇咩睇連登,聽日add
[member][member]Aegis 休閒玩家Too Shake Lok
6.0係咪有得轉data center ?
想入你地公會
我估6.0個dc travel幫唔到入公會
如果你本身同個公會唔同DC/SERVER
要課金轉Home Server先可以入公會

6.0果個跨DC既功能其實只係依家同DC可以跨SERVER既強化版
btw PLL好似話跨DC功能提早到5.58會推出
partylist有時會唔順住坦補dps 除左重on仲有冇方法變返正常

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞