[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
佢同社長一早知但係祖堅叫佢唔好同開發部嘅其他人講
今次 ff14 6.0 係香港psn 竟然有得買
已經好番了
almost ja

pre-order咗但冇收到e-mail信用卡又冇扣數係咪正常?
美/歐版 今次預購完可以11月先扣數,
你鐘意可以提早付款, 要去返Store度搞
謝解答
冇玩幾年想返返嚟
想問下 steam版玩唔玩到日服?
本身係日服
但唔想比月費成日要去買webmoney
信用卡比唔到錢
如果得開個新ac由頭玩過算,反正唔高lv
見到巴哈仔咩咩日服要用日版steam
國際服又包日服,睇唔明
國際服=日服+北美+歐洲, 三者係共通, 不論日本/北美/歐洲帳戶都玩到
你嗰個係帳戶問題, 開咗就冇得轉, 所以steam再買過啦
我係想開過個新ac 去steam版
但睇巴合仔講steam開唔到日版ac
想要想問下
windows同steam係分開, 你本身windows嘅唔可以喺返steam玩
同埋你覺得日帳找數煩點解咁執著要開返日版ac
我係諗住分返開佢,唔要window個個
英文差 日文識睇小小
所以想睇下steam去唔去到咁解
不過見到steam好似要用na地區的
我都係用返webmoney算
而家可以用amazon pay, 香港信用卡都找到數
依家日帳可以用到香港信用卡啦

日帳支援左Amazon Pay,
Amazon Pay可以用香港信用卡直接買Crysta連webmoney都唔洗買
買左webmoney
Bahamut ser留名
睇下轉唔轉去ifrit ser
但係唔知之前買開美版,而家可唔可以就咁買港版玩(唔想買美版點數卡,貴好多)
港版跟美版,所以你都係要買翻美版點卡
Gaia咁濃妝艷抹
點解預購完未扣錢囉左code入埋
in game 信箱都係冇耳環
定係耳環都係11月先有
正常有兩個code㗎 一個係到時DLC code 一個係拎耳環
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞