[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
無變過 仲係唔可以SKIP片

https://14thbridge.info/
不過有啲唔update
用Gunbreaker打零式感覺難過其他3隻坦好多, 最主要係出連續劍嗰陣好難插CD入去,有冇計

根本gunbreaker做坦成件事好on9 30秒一次連續劍又要攝坦技 所以做st係會比較好 但你預咗有時侯一定會卡技
https://discord.gg/JzGjqP7y
呢度有2.0-5.4 日英對照macro
打唔齊6連combo個feel仲唔爽過dps斷combo
gunbreaker 啲防技要預早開 子彈combo緊個陣只可以插到1招OGCD防技
輕輕一推
想問下有無人會招固定
Gaia DC? 入第一頁個Discord搵下
想問下有冇人用緊mudfish.
我見日本自己連GAIA個d點scoring都好低..
你地會點簡?

scoring高/package loss低 / 跟返地區?
人Discord問下 好多乜魚打手
雖然出咗一排,不過早兩日連埋其他SE 網嘅嘢一齊運
昨日先到手
(旺角同長沙灣賣咗一排

FFTCG 嘅第三Set FF14 starter
用5.0做主題,主打封面當然係呢兩位

開盒都係例牌2份Rule, 2組卡

同所有Starter 一樣有獨有嘅卡
今次就係呢10張

主角群果邊唔駛講當然係呢5個
少少可惜係竟然無アルバート

敵角群其實好多人可以揀
但竟然揀罪喰做其中一張Starter 卡
比返ガイア我

因為啱啱開盒,新卡能力就未認真睇
不過聽其他玩咗幾日嘅巴打講光之巫女幾勁
玩開「曉deck」應該都會放返2張落deck

譯:你場上「曉之血盟」前鋒+2000 power
當「光之巫女」離場落墳,將佢out game
可以响墳度執一張「曉」直接上場

變相唔駛俾cost可以出啲高分角色....
例如同樣係今次Starter 嘅媽媽

只譯第二項:媽媽出來時,你場上有幾多曉成員
就可以响墳度拉隻同cost曉出來

真係玩曉deck人福音
我都買左 面果兩張閃卡好靚
我都買左 面果兩張閃卡好靚

我都比較鍾意插畫風格
不過Full art 同閃成日無貨
https://youtu.be/mBViVQ2mVlk

Sigma出片講FF14 支持
點樣升呢升得快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞