[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
24隨成日都係水晶塔
搵人代打扮自己打
話有人帶佢打
之後比人踢爆就轉走
用佢個名查LOGS搵下記錄就知道
佢係ELE個名係 Frenzy Aurora
佢老婆個舊名係 Moon Aurora
古武刷果個快嘛
點解ff咁多人搵完代打都要扮自己打
認左佢最多咪笑你幾日 唔認改名轉ser比人搵到仲無面
為咗把發光武器要轉ser避開晒以前玩開嘅人真值得咩
早排有條友轉黎Gaia又係咁
話自己同支那人玩開陸服轉過黎玩下
迴圈都未識打但全身齊裝
見人拎絕UW武問人難唔難打, 然後第2日就已經拎住把絕UW武
問佢又係話d支那fd子幫佢過 , 你老味支那fd子定淘寶fd子呀?
俾人踢爆就深潛返支那服

你地撚下佢,睇佢仲係咪扮自己打
條友今個星期仲有係Gaia消化,炒到飛天
青魔咁勁既
一野清晒fate怪
哇屌 好大粒花生
如果佢有代打前科
我合理懷疑佢RMT所以先咁多錢瘋狂買樓轉新樓
唔洗懷疑,直情係
打野團話e11s堕獄絶技練習
點知入到去成日連天絶技都過唔到
野團好多時係咁我自己開團一定講明幾多滅之前都去唔到個位就會解散, 如果唔係隨時個半鐘乜都練唔到
佢轉過黎聽得最多真係買樓
買完再rmt裝修工裝扮自己裝,劇本都寫好
隻Game定期都會出公告掃左幾多RMT角色
但自己咁耐以黎Report過既一個都未收皮
反社會人格先用青魔
唔怪得DC度講到無限金錢咁, 原來rmt現金
太耐冇玩唔知自己白魔職任打到咩進度, 點樣可以睇得到?
任務欄揀已完成任務可以睇返自己解到邊
其實我估係ele pf好多人black list左佢,根本入唔到,所以先要轉大區
又或者畫面左上角細字果行 = 職任
唔該晒師兄
好耐無玩, 啱啱見到個新6.0片
想請問吓電影城改咗未
改到全skip不過exp得返討伐/normal raid 級數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞