[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
係優遇server開新角色就會有2倍經驗buff
想問下點升新職最快 岩岩主職80左 但主線重未完
同埋想問下80之後要打d咩先
keep住推主線, unlock哂啲副本,解埋堆raids
如果打算整5.0古武
新職業有70級後可以入去戰線度打
戰線內的職業都會變成80級
响入面打Skirmish 會獲得本身職業EXP
可以一邊收集古武/戰線要嘅野一邊升LV
呢個方法整古武/升新職都唔算有效率,好處只係順手同時做幾樣野
新手仲係試玩版
想知gil係隻game入面重唔重要?
滿左gil上限但想等隻game sale先買
繼續玩又師奶心態覺得好似浪費左
必要消費(修理裝備、傳送)其實好少,如果你要買地起樓、買靚裝、買素材嗰啲先會用得多錢
thanks
買d g7儲起佢先
可以請教下G7係咩黎嗎
ダークマターG7 上網search係呢個?
YES 可以用黎維修80LV既裝
不過半年之後出6.0可能無乜用
謝指教
咁我買定啲黎儲
新仔打副本升lv成日跟唔上啲人 個個跑咁快
我去開個箱就唔見哂人 點知傳送走哂
搞到我on99咁揾秘道
主線打到20幾lv但個主都50lv 裝仲係初心者裝
錢都唔知點揾
如果你唔亂買野 解完主線應該會有幾百萬起身
到時再諗點用d錢黎投資生產/採集職黎賺錢
係咪優越ser?係嘅話好快升到50 衝主線換詩學裝
有時玩玩下會彈左句directx致命11000002
請問下可以點解決
唔係成日有事 但一有第一次就會連續爆炸
排副真係變雷友 要其他3個等我1個
問得應該都係裝左漢化 漢化bug
一係直接唔用漢化
一係用其他語言入Game熄左個教學佢

冇裝有啲副本位睇唔明唔知去邊
呢排唔知做咩打打吓野怪就會lag然後彈90006斷線
搞到完全唔敢排副本驚雷到人
上網用緊邊間寬頻公司 試下開VPN玩
用緊PCCW乜事都無
你打2x lv 果d本已經唔算d咩
電影城先係真田徑跑場
最近先開始整5.0義武
485上500 果20x3 粒碎打3.0 Fate快定係南方戰線快d
青魔冇練開
Fate快好多
搵人帶練都係1-2粒鐘就完,
之後去學吸怪 / 冰咆哮 / 超振動 已經可以刷Fate
日服啲人真係會清哂啲怪,嗰陣玩歐服係直跑入傳送門,要拎匙先會停低
有冇人互帶青魔
一支公野外真係唔知練到幾時..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞