[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
Reaper
係咪都未有特價消息?
係咁今晚買5.0繼續升lv解任
我諗你等埋聽日好d 無謂今日買完聽日就半價啦
音樂會就黎開始
咁等埋聽日喇
咁我用STEAM版DOWNLOAD
當美版同唔同到日版既一齊玩架?
可以 買咩版都可以玩日/美/歐服

只係帳號地區要同購買地區一致 如果唔係會入唔到Code
唔同地區既帳號影響你付費方式/用咩貨幣結帳等
如果想買Steam版就綁死要申請美帳 (香港地區歸類起美帳)

所以入坑前要諗清楚邊種方便自己
香港玩家普遍都係申請美帳, 因為可以用到香港信用卡, Tap&Go之類
而美帳又可以揀買官方PC版 or Steam版等, 兩者上面提過分別不大
頭先係STEAM DOWN左試玩版落黎,
佢要我登入但係唔成功
係咪因為個ACC係日版ACCOUNT?
因為我本身係官網DOWN果個係入到既
月費果到冇問題
係買game問題
SE account link左psn id去認個使用權限
果陣香港psn冇5.0買要去美國買
所以個角色係link住個美國psn
所以而家見香港有得買唔想又買美國預付卡咁煩
搵緊有冇方法香港psn 買都得
同埋要點知我果個SQUARE ACC係咩LOCATION?
以前玩佢d手機遊戲申請左幾個用黎綁定
PS平台綁死PSN 無得解綁OR轉
姐係如果你香港PSN買左Game你原本個ac都用唔到
係 因為平台唔同
諗緊買Dx 6.0好定8人大船好

想問點解呢條key唔可以將免費版轉正式版既?
呢個包係預購黎
遊戲正戈序號要11月23日先發放
你買完俾你果條code係拎預購特典 同 Early Access資格
有Early Access資格可以提前11月19日開始玩

想問點解呢條key唔可以將免費版轉正式版既?
呢個包係預購黎
遊戲正序號要11月23日先發放
你買完俾你果條code係拎預購特典 同 Early Access資格
有Early Access資格可以提前11月19日開始玩
依個只係資料片
你要買隻game 本身先得
然後要買返歷代資料片先玩到最新內容
試玩既話買Complete Edition就搞掂
但聽日唔知會唔會有半價 建議可以試玩住先等半價先買
第一日 完

Complete包又係59.9
資料片又係同價
有冇得cancel單?
佢未扣錢都係有code
Cancel單你要問下客服

Complete Edition目前只包2.0~5.0內容 ,
唔包6.0資料片, 6.0要11月23日先有得玩

出左6.0之後佢先會出個新既Complete Edition收錄晒2.0~6.0內容

依家要轉正式版既話就要買Complete Edition
但可能聽日有半價 所以叫你睇埋聽日咩環境
即刻舊玩家都要再買6.0嘅DLC?

利申 玩到依家第一次面對大更

所以越遲加入越抵玩
因為一定會包晒前面所有vet
搞掂,買左了
Pre order原來可以係官網度即刻cancel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞