[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
吉田推人入坑無所不用

即日起至4月27日
日本地區SE e-Store 及 Amazon 以下商品 只售 14 日元 (約港幣$1蚊)

ファイナルファンタジーXIV スターターパック
FINAL FANTASY XIV Starter Pack

包含2.0-3.0資料片完整內容, 附送30天遊玩權利
適合試玩/新入坑玩家購買

如試玩後想玩至最新內容需另購5.0資料片 (包含4.0 - 5.0內容)

▸ 帳號地區只影響付費方式,國際服全部地區伺服器皆可遊玩 (日/美/歐)
▸ 帳號地區必須與購買地區相同,否則無法輸入遊戲序號,請勿買錯
▸ 此優惠只限日本地區,只可以申請日本SE帳號
▸ 日本 Square Enix Store現已支援Amazon Pay,透過Amazon Pay可使用香港信用卡
▸ 若使用日本帳號而又沒有香港信用卡,可使用日本WebMoney點數結帳
▸ 於日本 Square Enix Store購買產品注意需要使用VPN翻牆結帳

Link
https://www.finalfantasyxiv.com/sale/
之前冇買過pc版 而家買呢個 包有冇得用佢果30日
應該有 但你PC會只包到去3.0
3.0打後既地方去唔到
我9成時間用ps4玩
PS5版係咪beta開始了?
有冇人用PS5玩緊
效果得唔得
但我見巴哈招團都係搵dps多,坦通常都已經搵好人
返去即刻買 只限日服?
1蚊優惠只限SE日帳
4個鐘左右
咁計法即係起碼4 5個月
1日4個鐘其實都好多
隻game 對新手很友好, 都未必下下都要追最新進度。
玩幾個月就接住出6.0 啱晒
PSN HK出Post推坑
但係冇得賣5.0 upgrade
俾人屌到化境
想買佢1蚊果個包但係佢話我香港唔比買,用左vpn都比佢周到我唔係日本

有冇解決方法
愈黎愈多外掛仔 相信唔止用黎打PVP
https://twitter.com/JoeG781/status/1382121126109806596
我等amazon更新個價算
外掛狗死全家
我都係咁話
轉VPN , 唔係個個VPN Work
講緊嘅發光武係伊修加德嗰個定係出咗新嘅發光生產武
新既超高難系列
可以講係集成個黑奴榜既生產高難精髓大成
整既時候絕對有玩緊黑奴榜既錯覺
話佢係生產系既絕副本都唔過份 整完有新既生產發光武
嘩幾正喎 好彩我趕喺5.5之前 已經肝晒所有生產職上80
很性感哦
玩開ps4 成功買到14 yen包 月費加多左30日
抵到爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞