[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
唔該晒晏啲每個ser睇下邊度啲辣蟹平少少先
買住幾個整返百零個飯 都搵返十零萬係身了
禁斷使咗差唔多三球 頭先整咗90樽G4智力藥 都幾難整 平均每整十次就會Fail一兩次 啲料射咗落海好心痛距離回本仲有好遠
終於clear咗e12s好似兩三個月都有
依家禁斷平4.0一個零
咁既話要禁斷成本+藥水成本真係一兩星期就回到返黎 算好快啦
但前題你要唔停手狂整
咁舊時啲人點樣有錢禁斷 又冇精煉啲石又貴 那來的錢
以前生產採集門檻高少人玩所以利潤大
無錢玩生產就玩住採集/打G10先, 門檻低d
儲到舊錢就禁斷, 果陣禁斷係高投資高回報
禁斷完就唔愁無錢
禁斷使咗差唔多三球 頭先整咗90樽G4智力藥 都幾難整 平均每整十次就會Fail一兩次 啲料射咗落海好心痛距離回本仲有好遠
依家禁斷平4.0一個零
咁既話要禁斷成本+藥水成本真係一兩星期就回到返黎 算好快啦
但前題你要唔停手狂整
咁舊時啲人點樣有錢禁斷 又冇精煉啲石又貴 那來的錢
以前生產 採集 門檻高少人玩所以利潤大
無錢玩生產就玩住採集/打G10先, 門檻低d
儲到舊錢就禁斷, 果陣禁斷係高投資高回報
禁斷完就唔愁無錢
咁舊時啲人買飯同藥打零式咪食到窮
正常推完主線都會有一舊錢, 幾百萬左右
主線任送果d石/裝備賣下又賺少少 無咁快窮既
我嗰陣80之後執齊一套校服都70萬 舊時物價又高過宜家 買完校服咪得番一半
啱先整飯所有材料都自己掘HQ整 發現易整好多 唔怕好似藥咁會fail
新手lm,仲玩緊試玩
無得同fd一齊玩有d卻步
初期主線都偏單機 打副本先會一齊玩

有咩分別?買邊個好'
新入坑買Complete Edition就包晒所有資料片
另外2個係for老玩家單買最新資料片
有本體game->買shadowbringers
冇本體game->買complete edition
第一個係最新果版dlc only

第二個係最新果版dlc既豪華版

第三個 complete edition就2.0至5.0全包 新手買呢個就包哂本體加全部dlc

我之前玩ps4版
轉pc係咪要重新買過
係 , 同埋要睇返自己SE帳號係咩地區 唔好買錯
It's probably pirates 係咪一定要做, 等咗15min都無人
玩咗咁耐好似都係無咩劇情做跑腿
主線任一定要做, 呢個鐘數係冇乜人, 過多兩三個鐘再試
你咩Data Center?
草頭排埋mentor條隊 同埋唔排都無野可以做
今晚再睇下點 thx all
party finder language setting記得揀哂全部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞