[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
無拉拉圖好難推post
啱呀 下個post頭放返拉拉好嘛?
講下少少同FF14 有關嘅嘢

呢本FF 漫畫,雖然封面無註明
但作者响第一期、第四期作者感言有提到
部分內容,人物/服裝設定係由吉田P 負責監修

2月時,中文版出到第4期
日版是第6期
英文是第5期

個人評價係「一般穿越漫畫水準未覺任何突出」
自己有儲嘅最大理由只係FF 官方漫畫

PS: 如果想買實體書,我暫時只係响信和度買到
新手坦想問下打低lv副本應唔應該拉怪
Why唔拉怪?
唔拉打到瞌眼瞓
一開始可以拉 但係奶媽奶唔切就慢慢打
覺得疑惑嘅主要原因係因為低lv果時人人d範圍技好少
例如 龍騎直情冇aoe技見佢一隻隻吉真係辛苦
其實隻game有咩好玩?
無野好玩 .辣殺嚟
放心 龍騎係無aoe技
哦我以為你講咩貼牆行避開哂d怪完全唔打果種
劇情 音樂都好正
最正係營運方好用心經營
唔似暴雪咁槍打出頭鳥唔鐘意就hotfix你/ 加個0當更新咁
第63回 Producer Letter LIVE

4月2日 香港時間 19:00開始

直播內容:
Patch 5.5 實裝內容特集Part2
會有實機演示
想問下如果steam買完隻game月費係咪都經steam比?
月費起MogStation度俾
如果用Steam版付費果度可以揀Steam
Thx
岩岩單左 免費玩住先
有無用到既漢化我google左幾個都唔work咁
入第一頁個Discord
未成年人用户每日22点到次日8点不得使用,法定节假日每天不得使用超过3小时,其他时间每天不得使用超过1.5小时
未夠秤要幾耐先追到主線
新手現階段可以點賺錢 肝唔緊要 唔使好多日就得
白魔黑魔園藝料理80 不過傳承錄同秘籍未解過
復興又完咗 啲料全部賣到一百幾十都偷笑
肝島打咗半日得七粒素材 2046都換唔到嘢賣
啲箱開親出嚟嘅嘢都係冇價冇市嘅垃圾
身家得百零萬 目標想搵多三球等置業機會
已經有整曲奇餅 但每日有限額 賺得好慢
喺肝島打咗成晚 好似六七點打到啱啱先停
交易所買嗰粒抽技能/藥水嘅星星 使嘅錢仲多過賺嘅
最值錢先係得部賣咗五萬七嘅飛機坐騎
其他啲寵物市價$60 紙傘直頭賣NPC都多過市價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞