[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(33) 5.41 伊甸:再生篇 / 伊修加德第四期復興

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
我想問新入坑係咪唔洗咁快買DLC住,升多幾日先至好買?
你可以襯半價買定先, 試玩升到咁上下先入條CODE
呢個真係唯有搵下客服
慘了
想拎死宮隻坐騎, 但match party勁少人玩, 想solo裝備又唔夠lvl
打一層成日暗黑天空都有人死,打咗成日都過唔到,好嬲cut即刻課金
100層以上基本上都係組團去打
其餘大部份人都係起51-60F刷exp升副職/強化值
打50/100層boss會跌potsherd, 本身想武器升到+99可以自己solo刷1-50, 但61-100層好似真係好少人排, 唯有係咁排1-50早知早幾年啱啱出嗰陣刷咗先啦
起碼打十轉1-50先拎到個死人頭
又打咗成晚,啲人可唔可以夠鐘讓格仔出嚟又有個debuff唔畀跳嚟提醒人
其實pull之前同partner夾下每resolve一個mech就輪流refresh一次,基本上都唔會撞, 同埋唔好見到轉色就panic
街場黎計 第五週週中的話d街人都係比較多casual玩家或者c奶

始終勁果班頭兩個禮拜已經全clear 然後等星期二消化
我屌你老味排死宮排咗3個鐘行開兩分鐘返嚟就miss咗
終於過晒伊甸劇情
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=15480
5. 集合點
因為使用跨服PF是不能打地圖的,所以當我們組滿人後會解散隊伍,然後找個集合點重新組一個PT。✎注意點:在跨服PF中是不能改變伺服器的哦!✎

打g12 要去房主SERVER 重新組一個PT?
是,因為cross world party都幾多限制
不過上面段嘢嘅最後一句係錯嘅,而家更新咗係可以入cross world party嗰陣轉ser
請問佢買30日係連續計定可以隔開?
如果我隔日玩係可以玩到60日?定第15次登入就玩完?
同埋我如果今日玩1個鐘係咪會蝕咗23個鐘?定係會淨返29日23小時?
sorry啲問題好似好on9咁
連續計,
例如你1月1號入月費, 中間不論你有無開黎玩, 到31號後就完月費
thankyou
有幾多人聽日又要做黑奴?

做黑奴上榜首有咩用
今次第一名好似會起蒼天街有個石碑刻上玩家個名
個榜主要都係為稱號, 出名咁
採集職可以賺下錢, 生產職要燒唔少錢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞