Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
貴架,用升級大法 36個月 ULTIMATE 會籍,那怕係相對較貴嘅香港版先 1400蚊有找,THE CLUB 24個月會籍就收你$2,125, 真係當食千幾蚊炒價架咋
葵廣遊戲天堂 ~
Gamepass - Leaving Soon:
FINAL FANTASY XV ROYAL EDITION (Console)
FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION (PC)
Fishing Sim World: Pro Tour (Console/PC)
Indivisible (Console/PC)
Sea Salt (Console/PC)
Gris (PC)
FF XV 打到一半
不過唔太好玩佢leave我都唔會買
呢隻真係做臭FF個朵
可能因為FF15爛尾
可能MS見冇咩人玩費事再比錢,比錢其他game上重好
條片 SHOW 出嚟唔知咩 GAME 名
所以我補多條Link
淨係GAME陣容 XBOX真係屌打PS
有冇個list ?
終於拎左ps5返黎,玩左一陣感覺係ps4 pro嘅小型更新版咁,無xbox果種震憾咁大(非引戰)
Post呢邊點算引戰
仲要玩幾粒鐘己有幾樣問題
Crash game / wifi disconnect 之類,好失望

唔過去隔離講啦,一陣又話我xbox打手
前排果個話神5手掣係劃時代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞