Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
玩乜game會crash
主要舊game, ds我唔玩唔知,spiderman無事,試完marvel 一轉任務場景即crash
Dl返啲game dl到無癮,dl dl下會斷線連唔返要重開機,據聞係software bug 要直插cat6先解決到
啲人負皮我預撚左,兩部機機主真實體驗都唔撚鍾意,DS最好最正,ps5 number one, 正評?
預左
我dl 4隻game ,斷線到我restart左 4次機,係咪正常體驗黎?
功能係勁,個震動玩射擊手感幾好
玩返原廠送隻game有驚喜
但之前有個post話個制舒服?
可能我隻手唔似日本人啦
同PS4果個比咪好D囉, 但同xbox比就冇可能叫舒服
支持清企出嚟
我覺得PS5只係贏獨佔Game
硬件上都係XBX好啲
純感受者,Ps5 個手制震動係幾有趣
整體我都會叫朋友揀xbox多啲
呢個都可以話真,xbox真係少人啲
如果用緊2.4係咁斷的話就試下用5g,反之亦然

同埋試下熄左個router佢半個鐘之後再連過
有人試過work
有冇人用緊xbox無線耳機?
諗緊買turtle beach 700定steelseries 9x好
講起手制,之前無用過xbox制,初時用講唔出邊個手感好啲,只能夠話兩個手感唔一樣
而家揸慣咗xbox制,再拎其他手制黎玩,其他嗰啲又真係即刻覺得無咁舒服
Native 4K/60fps on Series X. One of the cleanest games they've seen.
1800p/60fps on PS5
1080p/60fps on Series S.
Series X has Ultra Textures and High Shadows.
PS5 has Ultra Textures and Medium Shadows.
Series S has High Textures and Low Shadows.
Framerate is close to perfect on all platforms, with a few exceptions.
Load times are virtually identical on all next-gen platforms, with PS5 typically coming in about 1/2 a second faster.
神粉:叉盒都無驚
用緊 700G2 冇伏
神5 豬
呢隻唔計
如果玩單機GAME都順過你點駁好
盲腸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞