Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
因為熱空氣向上升, 平放散熱效率會高啲
師兄你索索!唔係⋯軟鳥!
唔⋯ hang機 索索定軟鳥
岩岩入pass隻empire of sin幾好玩,雖然俾人未完成,但會補返
我都覺得幾好玩,不過節奏小小慢,同埋我太廢⋯⋯成日唔夠錢用⋯⋯
軟鳥打手!!!!
出 1tb 版好過啦
500gb 真係唔掂
有人話百記而家訂
食兩張三個月 pass , 等2-3星期就有機
Discuss 果邊話依2 星期豐澤有現貨
利申訂左百記
唔好意思 想阻一阻各位討論
十年無打過機 想買部console 玩賽車game
眼見GT7仲有一年 想買叉盒玩住先

因為空間唔多 見xss 又平又細 好心動
同XSX個差價夠買個平mon + FH4 同motorsport 7

將來(幾年後)新既賽車game 會唔會有機會唔support XSS?
有位一定係買XSX
因為無位又無錢。。。
有誠哥去誠哥
得罪講句
GT 俾人收咗皮好多年
360 game , xsx / xss 仲支援緊
答唔答到你
應該玩到但畫面差
跟返衣家M$嘅策略去睇,至少兩年內都應該無呢方法問題
除非隻GAME 勁到XSS真係推唔郁,咁可能入PASS 之餘又得XSS無 / XSS要閹割
同SONY會唔會獨佔FF7 RE 第二部曲問題一樣,呢D 未來事無人知,但暫時個勢 唔會得XSX有而XSS無,佢無呢個區別嘅選項。

不過講賽車,GT7 一日唔出、GT7 唔知會否做爛情況下;
FH 係你最佳之選

軟鳥打手上。
如果用 2K MON 玩可能唔覺得太差就OK 最怕係 慢好多 窒下窒下咁
https://www.microsoft.com/es-ar/p/ikaruga/bz8zv7r2j95r?wa=wsignin1.0&activetab=pivot:overviewtab

阿根廷地區GAME PASS 突然加入 斑鳩,直接係返個網度就REMOTE INSTALL到落你部XBOX
唔該晒巴打
我都係得閒先攞嚟玩兩局 多數唔會玩Forza 同DIRT 以外既遊戲
決定買住xss +個mon
過多幾年有需要先再upgrade
我都幾推薦,如果你淨玩呢兩隻+其實無乜時間打機其實PASS都唔駛買,特價買呢兩隻都唔貴,咁樣會慳皮D

但買GAME PASS就包哂呢兩隻之餘,仲多GAME到你玩唔哂,仲要係新嘅都一堆即日入PASS,聽巴打講用VPN仲可以拎 ANDROID手機出街XCLOUD玩,唔玩動作嘅拎黎玩下D 棋呀牌類GAME都好
今年有冇機會睇到starfield個logo出現係部機上面
XSS 官網有貨 有需要既朋友可以睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞