Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
PS5 都會有,NEXT GEN版本 但又唔係用PATCH形式出
https://youtu.be/ZRnYKObKa_U
呢隻可以用黎試主機Ray Tracing
隻cyber shadow難玩到...
而家先見到2樓關於Ultimate既介紹,我先前係Live Gold,因為最機要跟game pass x 3 ,返到屋企開機即時入左一個code,就話我個game pass可以用到今年12月,我而家買張1年gold 有無得延長個game pass時間到下年12月?還是要等到今年12月個game pass,先可以買3張1年gold,然後入game pass code玩爆36個月 game pass?
The Falconeer 咁快就落 game pass
邊度仲有主機賣

佢gold先可以+10蚊轉晒ultimate
你用緊ultimate 唔可以1比1轉gold去ultimate 佢好似2-3個月先等於1個 ultimate
睇嚟下隻就上ff x
FF12想試好耐,game pass真係世紀發明啊
現在一係唔買, 一係一出就買
《人中之龍》原來好好玩
裏面既將棋AI唔係擺設,我捉到二段就打唔贏了
唔識捉將棋嘅點玩呀
我都係係xbx先玩人中
之前冇玩真係走寶 佢game pass 比人玩番之前走寶的真係幾好
唔覺得個地圖行落好唔舒服?(純粹想知意見)
我從人中0開始玩緊
場景其實好靚,但人物行路係生硬既,但始終係舊遊戲,接受到
原價應無
由 0 開始玩, 玩到去 3 係最撚難頂
最煩係行幾步就要打卒
我係幾討厭呢樣⋯
搞到我想喺theclub食兩年gamepass骨買
得閒留意下葵廣果間, 我間唔中過經見到有~ 或者 facebook pm 問下老細有無得預留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞