Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
靚仔
最近有咩大作
吸引到買部機返黎擺都好
但好似無
傳緊三月尾可能有發佈會,唔知到時有冇咩料爆出嚟
黎緊因工作關係想入部notebook
諗住買好少少for 埋打機
但小弟對電腦無咩認識
請問如果要買一部玩到流暢嘅gamepass notebook
(唔洗去到超極靚畫質,正常就可以)
請問大約需要幾錢?
點先玩到360game?我放隻gta入去load唔到既
入錯正反面
咁你應該去硬件台問下
好多唔買機想用電腦玩pass
試過360版GTA5玩唔到
GTA4 就得
The medium冇繁中?
英文會唔會好難明?
Medium 得殘中
真係勁on9
Down咗隻2K21之後
終於證實自己玩唔掂籃球GAME
同埋終於知道2K個SERVER有幾垃圾
我開頭同你差唔多
但玩玩下知道技巧
真心其實唔難
Xbox Director of Program Management Jason Ronald has made clear that there are unannounced Xbox games scheduled for release in 2021

https://www.google.com/amp/s/www.ign.com/articles/xbox-still-has-unannounced-games-coming-in-2021%3famp=1
https://twitter.com/bethesda/status/1369294765892792334?s=19
Here’s to the next journey only now getting started.
重點係幾時入GP?
今個星期會有公布
仲未有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞