Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
其實如果玩開COD BF多,係咪可以轉會?感覺好似今代performance 唔錯又唔會畀人玩
點唔會比人玩
你唔係覺得xbox易買過ps5掛
剛剛問咗,依加佢要食6張3個月gamepass,即係落樓要$56xx,感覺theclub $6000有2年gamepass好似仲抵過佢剛剛睇咗下theclub有400分可以當40蚊用,減咗實收$59xx,仲要有得送貨使過葵廣咁遠(我住港島東)應該喺theclub買算數
唔係掛 之前聽人講買唔到ps5 谷鬼氣轉 Xbox series X 話易買架喎

Thank you
開頭算易買
起碼開售前係買到
第5集remaster會唔會好d?
玩緊3個系統真係
5 會好 d, 起碼唔覺得難頂
7X啱啱美國Walmart usd149入左隻,仲未俾人cut單,但要集運
依加係咪無得用有線耳機插手制?記得以前好似有?
可以用呀
覺呀
一陣就熄咗
便買吧
用 mox 有5% 回贈
Walmart 好似見集運就 cut 硬
買咗了等緊送貨
唔知等幾耐
上個禮拜見有巴打買 , 幾日都未出
剛剛睇派緊貨唔知要幾耐先收到
$59xx 又真係貴左 D , 我買果時都係食 utlimate pass x 3, 落樓 $49xx
咁好快手
恭喜巴打
頂,剛剛打黎話送到,但係屋企無人唔知今晚會唔會返轉頭定要聽日先再送過黎
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60646&snA=727&tnum=2
知情者稱:Xbox Series S/X 已售出300 - 340萬台

唔係 呢隻未入,
但金會員周末可以免費玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞