Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
死我睇唔明
Q: When can we expect the next-gen update for Cyberpunk 2077?

A: For those who are playing the game on next-gen consoles via backwards compatibility, we are planning the free, next-gen update for Cyberpunk 2077 on Xbox Series consoles, and PlayStation 5, this year. We’re aiming for the second half of the year and we’ll reveal more when we have more to share.

Source: https://www.cyberpunk.net/en/news/37298/our-commitment
屌等咁耐先有next gen update 好失望
其實佢去左邊
Ps5 咁多個post都好似唔見佢
係咪開個踩ps5讚xb就召喚到佢
佢鎖我
我都會睇唔到佢?

我唔會封鎖人
你咁做

神粉會出征

Todd頭頂果舊擺設係Indiana Jones既物品黎
得咁少人有機
2021出一定蝕死
仲要話好多原本今年出嘅game都會延
睇過gameplay,唯一不滿係女主角好多廢話成日自言自語影響晒氣氛
畫面唔覺next gen
開咗光追好好多,之前未開嗰條睇落好似細工作室整出嚟咁
呢隻係咪冇乜gameplay
都係行來行去少少解謎睇劇情咁

利申: hellbalde 玩左陣就棄左
其實呢間真係細工作室
係,主要玩法係穿梭表裡世界解謎+避開鬼怪,唔見有戰鬥
光追救返唔少畫面
有,岩岩9號拎咗機
部傻鳩機係咪得直接三大平台直播呢個選擇
近排插左隻KB同MOUSE黎玩XGP個MINECRAFT(電腦版XGP無)
想SHARE下個畫面同FD傾下好似都搵唔到
用三大平台我WIFI連又好似LAG LAG地 有無咩好SETTING抄考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞