Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
果陣我KEEP住上XBOX官網都會偶爾有貨落,仲幫朋友訂左部,點知之後佢話唔要我又申請返退款
原價上黎問大把人要啦
我有上過黎留言問原價有無人要,無人理我呀
我仲諗,屌成班日日話買唔到,我原價放都無人理我
無入TG GROUP呀 ,諗住係度問下人就算
呢到大把百記苦主,
唔洗後悔喎

利申 百記苦主
屌那媽 幾時先有原價機買 gamepass 真係好抵玩下
好多年無試過等機等得咁Q辛苦
頭先行過葵廣有, 不過要硬食 3 個月 ultimate pass x 6 , 即係埋單 $5,6xx
我星期日先係果度買完, 都係硬食 3 month pass x 3
原本一年gamepass幾錢?貴咗好多??
我意思係對比10蚊大法貴咗幾多?如果只係硬食3個月X3感覺都接受到
係呀, 硬食三個月我接受到,所以買左。
六個月就真係要諗下。
入Code後開自動續約
Total應有24個月
聽日出旺角睇下有無先
佢都係照正價賣俾你, 只係硬食
我無開自動續約, 因為要入 visa card 資料~
雖然開左自動續約送多一個月, 但我諗住玩完3個月後, 睇下有無 game 想玩先用埋其餘兩條 code
咁又OK喔,計返都係千幾蚊有兩年gamepass唔知旺角有無舖頭原價賣港島人過葵廣好Q遠
咁都ok嘅 只不過係原價買個pass
10蚊大法(459x3+10)/36=38.5一個月
Game pass正價一個月119
旺角同葵芳都係差 15 分鐘車程~ 不過如果你係買, 當然落去之前係 facebook 問左 game shop 仲有無貨先, 無謂白行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞