Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
太容易玩,中期學到連環殺戮加埋傳奇輕機槍已經可以開無雙
仲可以期待下廠商UPDATE,應該唔會爛尾,可以期待下 開多幾隻人黎睇劇情
Series s正常係比casual gamer/雙修,一次過裝咁多game做乜? 有cloud saves, delete再裝返又無問題
CPU/GPU series x/series s基本上唔差太多,只係爭ram,4K同2k分別
咁係咪即係 S都好抵買?衣家官網好似大貨任買
呢個係MS 謊言
千祈唔好信
有位一定要買XSX
唔係死得好慘
gpu 差好撚多喎巴打
你個USER 名

搵誠哥 Check 下有冇 X 現貨啦 , 應該都返咗好多貨
早撚知唔係百記訂
25號game pass嗰堆game,係邊個時區既25號先開始可以下載?
你PC打機,一個effect開medium,一個effect開high. Gameplay無分別喎. 究竟係玩game定玩畫面?
誠哥喎
12.15 vs 4 Teraflops
唔係 Medium 同 High 咁少分別
電話打去問 , 有貨就留到俾你
between 今朝有巴打買咗 , 唔知仲有冇 , 你睇佢顯示係今朝10點stock
聽朝開個新 Post , 就訓
推爆佢
要推4K同2k?差唔多啦
碰碰運先
推爆佢
輕輕一推
Xbox Series X/S 討論區 - 唯一完整支持RDNA2 主機(14)
https://lih.kg/2460564
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞