Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
xbox 有 dolby access 開 atmos
隻隻都得
可惜只係普通合集 唔似有remastered 成分
game pass有咩game係有故仔睇又好玩?
人中之龍系列唔錯
我果陣好用心玩,但真係間公司搞衰左,D新關卡悶撚到呢⋯ 瘋狂重複
等入GP
咁你等半年先番黎買
一開始又唔撚訂 度度都唔夠貨 點會有正價賣
食pass啫,又唔要你食炒價
食pass定無了期等你自己決定啦
各位巴打唔好意思想請教下
如果我買xbox live gold 12個月加10蚊轉ultimate
咁我想之後再續多兩年live gold係唔係會自動/比多10蚊轉ultimate
定係一個acoount只可以轉一次ultimate??
10蚊只可以用一次,所以建議金會員買3個12個月(最多),跟住用$10升級,記得每次入完一張12個月關左個自動訂閱送1個月,如果唔係入唔哂36個月
想問下$79 XBOX gold 會員 同 $119 ultimate 會員有咩分別?除左無PC 驚之外
The Club 6000 加兩年ultimate, 平均一個月ultimate $88左右

啲人話買三年金會員加$10升做Ultimate會員, 咁本身都比左$79 x 36月

The Club 一樣可以買夠12個月gold, 再用佢啲code upgrade 上Ultimate

Ultimate原價$119

所以唔係好明買The Club版有咩蝕,我計到就係每個月差$10
119有gold+xbox game pass+pc game pass+xbox ea access+xcloud
79 gold就淨係gold
金會員有一年賣459
除返開每個月38.25
唔該巴打
你講完走去search先知有呢個價
black入過 2仲係xgp入面
仲要合集係sigma版黎
好景有機連3個月pass 5380
炒貴成千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞