Xbox Series X/S 討論區— 唯一完整支持RDNA2 主機(13)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
周末先可以?
我琴晚DL左黎玩 好開心,上集我有玩,新一集出左2個月 我仲諗住等特價先入手
木村隻驚係咪洗咗人龍好多錢
出咁多冷飯版本
Download game 巨慢,你地都係?
呢兩日係咁
慢到得4x mb
係,得1x-5xMbps,down左足足一日都未down完。岩岩加入,以為係咁
巨乜撚嘢慢
同埋你背景唔好開 game , 熄晒佢
史前文化
好,唔該。我試試
唔係蝗語?
Search下又好似係,以後唔敢
https://twitter.com/chris_dring/status/1357746541893742594?s=21
Xbox Series成英國1月最暢銷遊戲機
因為Switch, Ps5無貨?
Xbox Series X/S有貨??
有冇人想要2年 Xbox ultmate game pass
2100$ 除返開88$ 一個月
我剩係想要部機
Clubhouse 買你就預自己硬食晒2張la
個個都想gold 會員比10蚊
WHY 隻DQ XIS 喺XBX裝就中文, 電腦裝就一定係英文
今日經過見到白機有現貨買左黎玩,想問係咪無得待機download game?
邊個咁得閒每個回覆都留低一負皮
可以待機down
Setting 唔好選energy saving 果個就得
上個 post 有巴打話電腦個地區要 set 台灣先出到中文,好似係咁,希望冇記錯
電腦要轉地區係台灣 , 先會出中文
冇記錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞