警方拘捕一男一女 涉前日於昂坪乘巴士未戴口罩及誤導警務人員

621 回覆
648 Like 54 Dislike
D 狗為左唔使做野真係無所不用其極
上面唔知有幾多隻狗扮熱狗分化
陳雲自己少出街就牙斬斬,出街就戴罩,熱狗信佢就含撚啦!
爭咩吖,狗同熱狗齊齊仆街啦
打國安法Figo Chan熱線
拉撚曬班搞事熱狗去深圳法院受審

https://www.police.gov.hk/ppp_tc/03_police_message/nsdrh.html
熱狗孔乙己接連便是難懂的話,什麼「助長極權」,什麼「恐懼撚」什麼「黃屍精神病」,之類,引得衆人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。

包括上面隻支那sky_ctoc
當政權發現市民會幫手「捉唔戴口罩」

日後就立法令市民幫手「捉參與初選」
條女居然真係廿九? 仲有隔黎真係仔黎 仲要得廿三?
上年一月開始 我地領先全世界開始戴口罩 戴到今時今日都仲驚緊武肺 今日熱狗就宣布我地其實係中極權圈套 你自己讀出黎唔會想笑咩 你地無邏輯比人笑唔係無原因
其實呢個post 一直屌緊條女 出黎柒柒下 你可以出返去抖抖先
真係開眼界 乜撚野思維

平時出街大撚把人唔撚戴
你唔見有人報狗拉佢地?

你自己又要用人地公司service
但又唔跟人地公司指引
司機好聲好氣同你講野就話人弱智樣衰
為左你啲傻尻搏炒呀?

係呀 出面啲鋪頭賣野收咁貴都法西斯呀
你去百佳比兩蚊買佢4包米啦
你鍾意比幾錢你自由呀嘛

同埋可摸以解釋下戴口罩點維穩
極端啲講咁政府如果立例強制追求民主我係咪要投共?
國安法?
蟲泰冇笑過周庭、冇笑過大肚婆
熱狗精神 係說話多多而行動少少
立例強制追求民主, 呢句說話本身就自相矛盾
Logic Failed

戴口罩冇維穩,港共逼人戴就有
一個政府做出嚟嘅人為災禍,要市民幫佢執屎,唔幫佢防疫就又拉又鎖,真係合埋?

話咩非常時期所以冇唔戴口罩嘅自由,咁呢個非常時期係邊個搞出嚟?立例嘅又係邊個?
我地領先全世界開始戴口罩 戴到今時今日都仲驚緊武肺
呢句你自己打出黎唔撚羞恥先好撚野
黃絲精神分裂又蠢比人笑唔係無原因架
成堆熱狗出哂黎, 自己柒又spin 去支持嚴正執法

無 屌鳩你地自私姐
你唔接受大眾果套一係係地就自己揸返車
都係就戴返個口罩

你屌都冇問題,但真係最多只可以屌
但就唔可以逼人做你想人做嘅嘢囉
成日spin熱狗
你又係市民,佢又係市民,大家本身就咁高咁大
大家都冇權逼大家一齊戴/一齊除
呢兩條友仔依家點?

似乎平時都得罪人多,稱呼人少
夠膽先算啦 公審人報警果班咪又係上年見到狗即刻攞起手機叫放人既淆底獸十幾人圍兩條友,夠膽私了就唔洗報警啦,講就叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞