警方拘捕一男一女 涉前日於昂坪乘巴士未戴口罩及誤導警務人員

621 回覆
648 Like 54 Dislike
同同.....要平安同食飽飽
咁咪係囉 你都識講香港人自己自覺識帶
立法賦權俾班狗捉鳩黃絲唔帶罩做乜鳩?
定你覺得班狗會捉藍屍 阿叻阿
示威?
啱啦
遲下有健康碼大家識做
我都唔知香港人原來咁守法防疫大過天
入集中營都係抵撚死
2021 年啦....熱狗仲係咁撚煩
依班咁嘅撚樣去到美國都係撐Joe Biden
Lockdown + 強制戴口罩啱撚哂佢地
唔好再用甘低級既偷換概念
我由上年一月一直戴口罩 所以變成了信政府啦? 咪再弱智啦師兄 你自己唸都唔合邏輯啦
口講撐侵 但思維都係冇撚進步過
笑鳩你地班on99熱狗自打嘴巴又無常識姐
無話過撐599 咪撚spin啦
事實就係你地好撚醜怪
你地熱狗唔得民心就反醒下啦
好心又要人信服你地又要屌東屌西
重點係 總有班人(熱狗)係唔識戴好口罩嫁嗎
好聲好氣帶上鼻 佢又為自己個鼻生係下巴 無人幫到佢地
都係
香港人唔洗惡法已經自動自覺做奴隸 好威wo
擺低呢樣野唔講先 你想帶口罩係你既事 人地唔想帶亦有人地自由
呢條強制帶罩既惡法就係違憲 侵反人權 而兒登仔個個支持
極權真係同你地講一聲多謝
打錯 以為*
黃絲2019年: 黑驚死全家!香港人,反抗!
黃絲(防疫撚) 2020-Present: 支持警方嚴正執法!香港人,抗疫!戴罩!😷
挑班垃圾口講撐侵純粹係因為佢地覺得侵比joe對中共會更強硬
無其他原因了 只要佢地唔係香港生活就唔撚會撐甚至反侵 100%sure
笑撚死
戴到佢地落棺材就啱
乜你無睇片架咩
條女戴一半屌返班乘客戴口罩無腦喎
戴口罩無腦佢又戴住嘅
唔好話我知戴一半唔係戴呀
所以我自動自覺帶口罩會係做左奴隸 ?係支持政權 ?你邏輯又0分

呢兩條友 鳩戴口罩柒左 再屌鳩巴士司機 人身攻擊 阻撚左成㗎巴士 比狗捉完之後比假地址 你同D 醉酒佬係巴士搞完事 比狗拉左就話連登仔支持極權 邏輯呢師兄
熱狗
好撚好笑架佢地
成日話9人左膠 又屌9 Hollywood點點點
我心諗 佢地最撚鐘意戴罩同lockdown 應該手足黎
熱狗選擇性失明
你自己帶緊個個口罩廢架?
人地又冇咳 坐後幾行露個鼻就驚撚到咁
你出街食飯除個罩又唔撚驚?
你又知你隔離個台 或者同你食飯既屋企人/朋友唔係隱形病人?
你個口罩有冇4個鐘換一次 除完即消毒阿戇鳩
亂咁報驚,例如不斷打電話之前個呀婆係咁
陳雲熱狗成日"叫人"反抗,點知原來自己個個出街都戴 正宗推啲後生後送頭就係呢啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞