警方拘捕一男一女 涉前日於昂坪乘巴士未戴口罩及誤導警務人員

621 回覆
648 Like 54 Dislike
唔明點得出支持
只係唔會可憐佢
屌 咁你要笑鳩熱狗就咪撚覆我啦
而家屌緊真心支持狗拉鳩人個啲柒頭
熱狗次次柒咗都話自己曲架啦
國屍 泰博 邊個熱狗唔係咁
乜撚野「你ed」佢地覺得戴半罩係抗爭關我撚事咩 我又唔係熱狗 笑熱狗同迷雲黨笑到自己都盲亨埋?
去到呢刻藍屍繼續橫行無忌 我真係搵唔到個開心位係邊
呢單野擺去藍屍文宣度 佢地咪又係覺得自己支持正苦就無事 繼續可以唔戴罩周圍堂食無人理 理撚得你地當熱狗係共諜定傻閪咩
曲撚到圓 睇埋pin msg
仲好意思笑鳩人熱狗
痴撚線而家啲人咁撚低質 智商有問題
仲學人笑熱狗...
係呀曲到自圓其說
熱狗最大熱情莫過於此

下 你講緊呢度啲人?
你地笑熱狗既同時 自己咪又係咁笑鳩俾狗搞既人
都戇鳩
難為有人幫對熱狗男女護短
因為今次俾狗搞嘅人同熱狗一樣係無懼撚囉
有幾難明呀弱智
冇需要口罩獵巫嘅
但當人哋好聲好氣提下你 戴好口罩
你就唔好屌9人
一副以為自己好醒嘅樣子
抵你俾人屌啦
死熱狗
係果對熱狗男女係巴士度叫人報咋嘛依家笑鳩佢地弱智又縮頭烏龜點扯到去撐高牆果度又要威又要戴頭盔
其實你邏輯係咪有事。。係人都知係唔封關所以有new case。

封關係block new case。
口罩係減傳播速度。

垃圾政府俾部分人玩免檢,而家仲要回港易,咪要靠口罩減低傳播囉。

19年2月開始左599c,返黎要隔14日。係減少左外來傳染入黎,7月前0個案我覺得其實關事。。但又俾部分人免檢,其實爆係遲早既事。之前出現尼泊爾病毒株,咪就係咁解囉。
No
曲線都唔識睇學人笑鳩熱狗
樓上我求下你地咪再quote我反胃
講落井下石點及得上你班青山熱狗呀
咩都笑人尻做 又笑人送頭 又笑大肚婆落旺角 又笑周庭俾國安拉

好撚心啦 而家俾人笑就衝上道德高地真係肉酸到
將自己自撚私行為當成抗爭反惡法,好好笑,睇到自己咁高,好心啦
根本同圖書館戰爭同倒插国旗一樣咁低層次,你夠薑唔出去抗議惡法,你哋就係唔敢吖嘛,咪搞呢啲小動作自我感覺良好囉
其實連口罩都唔敢唔戴啦,咪又係戴一半唔戴一半,正宗又要威又要戴頭盔。
條女有肺炎,搭昂坪巴士咁長車程
累埋前面算唔算?
鳩帶口罩做播毒L 柒左就認啦
國屍話戴口罩係反共象徵
戴到咁撚衰就抵俾人拉啦
抵鳩死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞