警方拘捕一男一女 涉前日於昂坪乘巴士未戴口罩及誤導警務人員

621 回覆
648 Like 54 Dislike
國師廢老高危群組
好心提你唔好鳩戴口罩又嬲, 真難服侍
巴打,我勸你慳返啖氣
青山派嘅根本目的係證明自己最醒,立論係咩完全唔重要,就算錯左柒左就會講係曲線,所以討論係唔會有任何意義
咁你肯認自己睇唔明曲線未
仲係度搵熱狗過橋
智商咁低笑人熱狗 咪一擔擔
熱城狗做左咩實事幫兩位手足?淨係識食人血饅饅頭 當手足係condom
你上年年頭驚都話合理
去到依家2021年都睇唔出根本上就一場show呀?
下下第幾波爆發下年又第六七波呀?
政府咪就係見你班友驚撚到閪 又肯配合政府 咪日日開記招散播恐懼囉
你估政府有心同你玩防疫要清零呀?佢為健康碼鋪路呀on9
你地班黃絲防疫撚又真係驚撚到閪咁同政府一齊捉人玩人民鬥人民
遲下出健康碼你咪撚反差佬執法
你班友口講防疫 咁點解反全民檢測同健康碼?
以上兩樣起碼等我知我身邊啲人有冇中wor 夠哂安全啦
根本戴唔戴係個人自由 強制逼人戴就好撚有問題
口講欣賞美國嘅民主自由 實際上就調返轉
仲有 有啲人照常戴就驚你地班口罩法西斯
咪撚講到人地真係想戴
快啲上Twitter屌班英國鬼

單係阻成車人都公眾妨擾啦
熱狗仲要唔知死
早日收皮
熱狗根本為反而反
冇野好講就大叫一句「你藍絲嚟㗎?」
熱狗又贏了
咁假若你喺巴士上面食煙畀人屌都好正常下話

我都唔認同口罩令,佢有自由唔戴,人哋都有自由屌佢播毒,好撚公平喎

如果佢完全唔撚戴呢,去反對呢個暴政嘅口罩令呢,我都尚且覺得佢雖然自私,但總算貫徹始終。而家又要戴又要戴一半,又要威又要戴頭盔,真係柒撚到冇眼睇

仲要係佢自己叫人報狗,叫撚完人哋真係報啦又屌鳩人。似十足啲小學雞同人講:打我吖笨。人哋真係打又屌鳩人用暴力

熱畜真係有樣睇,行為舉止思維都異於常人
睇下鄭松泰同鄭錦滿幫唔幫佢地俾罰款
防疫撚條尺亂鳩咁拉
可以出街除罩食飯 但又唔可以帶一半唔帶一半罩
驚人地係隱形病人 同朋友屋企人食飯又唔撚驚既
好難捉摸
你緊係有自由意志啦 你喜啦 但唔好弱智 將我戴口罩就等於支持政府 你唔戴口罩就反政府 呢類低能既二分法做立論

鄭松泰咪就係屌鳩你地呢D鳩戴口罩 花式戴口罩囉 淨係識講句法西斯係無用嫁
黃藍首次齊心G持警方執法
香港人,抗疫!
好波
以熱狗邏輯 戴口罩姐係支持極權 係防疫L 但佢又戴一半 之後叫人報狗 佢屬於高牆定雞蛋
班熱畜總係鍾意扮撚哂可憐,扮受害扮被屈,又唔睇下自己幾on9, 幾咁肉酸
好多傻閪熱狗乘機嘲諷
無人care你地其實
報狗嗰個應該講埋佢哋除罩講港獨口號咁啲警甴就會追住嚟咬
你同我戴口罩冇錯係自己既事,
但如果支持極櫂政府既口罩令同埋支持唔戴好口罩既人要受罰.咪就已經係支持緊極櫂政府
仲要大把人覺得畀死黑警拉左係大快人心,喂你唔係支持極櫂政府係咩人.
其實人地都講左「根本戴唔戴係個人自由 強制逼人戴就好撚有問題」 口罩令就係其中逼人帶既惡法
你係咁屈鳩人話人要反政府所以要鳩帶口罩 做乜鳩
松泰講既意思我諗係屌緊你地班防疫撚 成日捉鳩人帶罩但自己其實都係鳩帶 你有冇4個鐘換一次 除完就消毒 有冇拉過落下巴?事實大把香港人鳩帶做樣 但當左帶罩就係必需 唔帶實死
好心你班柒頭咪咁柒啦 話明惡法就緊係選擇性執法
聯乜鳩野署乜鳩 聯完佢咪嚴正執法捉後生仔
係咪捉左藍屍條例就唔係惡法 柒到冇眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞