警方拘捕一男一女 涉前日於昂坪乘巴士未戴口罩及誤導警務人員

621 回覆
648 Like 54 Dislike
冇用架 佢地好鍾意打稻草人
老實講 自己弱撚智唔識處理/戴口罩 咪學囉
唔係柒柒下話太大啦太大啦 帶唔到呀 之後屌鳩人地樣衰 無讀書 點講都無道理呀師兄

其實都唔關熱唔熱狗事
個撚樣潑婦罵街又九唔搭八咁
熱唔熱狗都會俾人恥笑啦
咁而家人地就係俾人charge口罩令惡法
你支持佢地俾人拉唔係撐惡法?
如果你話純粹笑人熱狗柒 fine
唔洗同你晒口水討論口罩令
個樣邊撚似23同29
又話戴口罩有用
咁人地唔戴佢嘅事姐 你驚閪咩
班防疫撚根本就鳩做 雙重標準
防疫又防唔撚哂 食飲除口罩唔撚會播毒呀?
咪撚食啦 咁撚柒驚
上年打餐打死 今年就同政府玩防疫玩到推健康碼
香港人係得嘅
阻撚住成車人就係大罪
有野留返拜山講
咁你咪笑佢個人柒 我琴晚有聽條女live
佢真心憤青黎 我都笑鳩佢
但唔係笑鳩佢亂帶口罩再俾人報狗拉先
真 咁樣原來叫爭取民主 笑撚死人咩
睇佢地成班衝入黎吠我好開心
笑到我果啲肉緊嘅掙扎言論
其實佢地先係牆頭草精神分裂果班人
我完全跟唔上佢地啲風向
我以為連登仔cap巴士入面
之後再改圖
屌原來原圖
唔好分手
人地唔戴口罩係佢既事? 你真係要惡補下呢隻武肺係點傳播 重點係當初上年一月全世界都唔戴口罩 我地香港人自己買口罩日日戴緊 因為知武肺同沙士都一樣死得人 想保護自己屋企人

今時今日因為政府口罩令 你就話係惡法要反對政府 所以就鳩戴口罩 我想問你地發生咩事呀 鄭松泰出街都帶返好個口罩啦 你有幾時見過佢花式戴口罩呀
你戴口罩咪你自己既事囉,你戴口罩關我咩事
你一直戴口罩然後覺得迫人戴口罩係正確,支持政府迫人戴口罩咪支持極櫂政府囉,仲唔係信政府冇事
用下腦好冇
比人話係黃絲先拉得咁快
熱狗不嬲以恥笑黃絲為樂
你見佢哋乜都可以spin去泛民度就知
鄭松泰呢啲正宗大仆街
你咪唔好戴口罩 無人迫你戴 但你套邏輯好可笑
戴口罩就係信政府呀 戴口罩就係支持極權
你比狗拉又報假地址 甘樣去送頭咪仲撚on9
所以當政府無口罩令 我堅持戴口罩呢 我就會瞬間對抗緊極權啦 反對政府啦 我屌你老母 你d 邏輯真係勁撚到呢
駁唔到就spin番去話人睇唔明曲線

所以熱狗真係過街老鼠
單機啦柒頭
鄭錦滿仲要quote返條友話人口罩法西斯
乜撚野冇迫人戴口罩
就咁講巴士入面拍片果個人已經打算用公審既方法迫人就範
同時UP條片上網同起底警告其他人唔好唔戴口罩就有一樣既後果啦.
你深呼吸一口氣,認左自己係信政府冇事既一份子先啦

片中人好意思屌返人轉頭
最好拉曬全香港七百萬人去單獨隔離一個月,一定可以清零
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞