警方拘捕一男一女 涉前日於昂坪乘巴士未戴口罩及誤導警務人員

621 回覆
648 Like 54 Dislike
其實我地做咗鍾無艷咁多年
真係忍咗好耐架啦
做埋啲弱智野出事就入你數屌你唔幫手
你有難佢地就笑鳩你轉頭
咁先撩者賤我笑鳩返佢轉頭都好正常
咪撚再同班弱智精神分裂黃絲講野啦
成日口口聲聲屌政府
轉個頭就撐極權架啦班傻西
所以咪話係關口措施咁廢咁垃圾之下
口罩令只係惡法
導致疫情大爆發既唔關口罩令事
黃絲恐懼撚支持警察嚴正執法
同港共極權同一陣線,大和解了
熱狗最鍾意做乜都話人送頭 遊行送頭商場唱歌送頭
今次都佢哋啲人中回力鏢啦
熱狗唔係好撚醒嫁咩 咩都講智力門檻
正常人都理解唔到你地既花式帶口罩
有口罩令仲唔戴好個口罩 擺明係送頭啦

死熱狗仲要唔好交罰款唔好認罪呀
否則就係endorse政權 配合瘟疫政治呀
留名等睇熱狗回應
你有嚴重邏輯問題,閱讀理解又零分
冷靜D
唔係因為恐懼先戴口罩
串串貢黑人憎就要拉?

咁其實香港2019年都好多年輕人串串貢對班差佬
咁在於d藍絲d年輕人都好黑人憎

係咪就要拉

覺得拉呢兩個人啱嘅人算9數啦
我相信香港人能屈能伸,適應能力極高,
係呢個恐懼撚支持極權例子度睇到
國安法立法後應該一年半載大家已經習慣篤灰
社會信用系統應該一年左右就當生活一部份
只要信政府就冇事
咁你為咗唔支持港共極權
一定支持警察唔對白衣人,阿叻執法

兒登仔口口聲聲抗暴政
轉個頭政府呢D強制帶口罩既惡法又走去支持
上年無命果班勇武真係同你地講聲多撚謝 當晒人condom
你咪弱智啦師兄 你睇完條片 你真係理解到係因為個2個串就要拉咩 因為串而報狗 D 狗都唔理你啦
國師同佢啲信待幾時報名
辛苦晒師兄要覆啲咁弱智嘅連登仔 原來連登個個都支持極權
串串貢態度差就要拉

咁同差佬話行過d後生仔串態度差要拉一撚樣
佢哋自己留假地址所以先俾人拉咋喎
講到其他人累佢哋咁
咁你咪駁囉傻閪 關口未做好 乜鳩禁堂食限聚口罩令全撚部都惡法黎架啦 藍屍唔會拉 拉既都黃
然後 明知對杜絕武肺冇用 係要俾權力班狗侵害自由
上年一月武肺係武漢爆到九彩甘 香港人自覺已經帶口罩 而且係正確地戴口罩啦 咪甘天真以為係口罩令先會做呢件事啦 仲提勇武
左邊條Tb 唔係之後笠水戴返好個口罩
係呀香港人因為唔信政府判斷冇事,
所以咪自覺戴口罩,
果陣個個都話唔信政府就做得岩,仲狂SHARE信政府冇事果張圖
做咩現在又變返信政府啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞