警方拘捕一男一女 涉前日於昂坪乘巴士未戴口罩及誤導警務人員

621 回覆
648 Like 54 Dislike
白衣人開頭係抵笑,但而家人地比黑狗搞,係入面都唔知會點,咁都仲要落井下石,完全零同理心+原則,CC學人講抗爭

果隻楊明開頭係抵笑,但而家人地比黑狗搞,係入面都唔知會點,咁都仲要落井下石,完全零同理心+原則,CC學人講抗爭

七警開頭係抵笑,但而家人地比黑狗搞,係入面都唔知會點,咁都仲要落井下石,完全零同理心+原則,CC學人講抗爭
599本質同緊法係一樣,授權行政機關無限地立法,用中共政治言語就係「製造法律工具,創造必要條件」,我唔明點解有人會撐599而當初反緊急法
熱狗:支持極權 黃絲可恥
香港人:雞蛋同高牆中間,我選擇做高牆
在今日於紅磡區拘捕該名23歲姓陳男子及29歲姓林女子
佢地個樣 歲數加20都仲得啦 四十幾歲咁既嘅樣
三個字 : 狗咬狗
就算唔鍾意人唔戴口罩都咪支持黑警炎症執法丫屌
雞蛋係同車嘅司機同乘客,幾時輪到佢哋
隻雞蛋話關你地撚事喎
我未見過雞蛋係咁串
笑到
高你老母屌司機又叫抗爭
咪撚睇到自己咁高啦議會忠誠反對派
蟲太未答我美心是咪雞蛋
松泰會唔會搞個反口罩大遊行支持手足
熱狗都係狗
又玩滑坡謬誤。。
牽涉公共衞生既事用罰錢做阻嚇,其實真係好合理架喎。。
如果真係去到唔戴口罩都變刑事,咪反囉。。
噉樣開先例大家都撐 好咩?
D 狗捉黃絲就咬住唔放
屌,唔記得開過post tim
呢度啲人都癲癲地
所有屌柒人報狗既都係熱狗
而家個政權唔妥你,cap你ig一張口罩戴下巴既相又可以拉
是咁的,你清白開係查唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞