警方拘捕一男一女 涉前日於昂坪乘巴士未戴口罩及誤導警務人員

621 回覆
648 Like 54 Dislike
熱狗:自己友(包括黑心同建制)以外所有人都係高牆法西斯
都係果句,個個都識自律既話,全世界都唔洗有口罩令啦。

你試下無?睇下有班藍絲廢老仲戴唔戴口罩?
唔洗滑坡 過多幾日就藍屍落街逐個捉
邊個後生仔拉低 鬆症口罩就拍片影相篤灰 擺上網再靠你地支持 日日拉堆人
唔比報果個都係藍屍黎?
無人撐報狗 只係想睇熱狗勇武抗爭到底

自己唔戴口罩又唔願落車仲咁多道理
繼續食花生
口罩令7月先有
7月前兩次0個案過一段時間
係開返關先奶返野
關口罩令乜撚野事
兩個普通人被網絡公審而直接有狗上門拉 根本係勁撚恐怖既事 咁都可以錯撚哂焦點 cctoy同自己口中既私怨熱狗咪又係同一類人
就算報狗係藍
你地係度呢班支持報狗既唔通又藍咩
係喇係喇 所有合理推斷都係滑坡喇
自己支持惡法 到惡法搞鳩自己個陣喊都無謂
佢地唔知 但我無支持
只係同白衣人被拉我都唔會聲援咁解
之前熱狗日日笑黃絲留議會繼續做建制食美心
好簡單 無人聲援佢地係佢地自己一手造成
平心而論,我就唔多同意佢講法

但大家睇清楚啲個post先
所以幾時都話抗爭得黎都要自我增值讀多啲書見下世面 咪盞到時整返個氹俾自己踩
講真真係好擔心佢地係咁回標搞到我地俾對家笑
當日有狗去現場處理完
之後兩條on9 留假地址先俾人拉
同公唔公審完全無關
咁多熱狗死出嚟玩滑坡嘅屌你自己挑機叫人報狗又屈鳩人公審到俾狗拉
點睇都係前者
你地而家唔係笑鳩人地俾人拉抵死咩
就算報狗既唔係黃
呢度撐狗拉鳩佢既係黃啦掛
除非你話你自己藍
帶口罩=支持政府打壓我唔認同 但我唔知你點得出片主有呢個結論啦
但你地柒頭支持人地俾狗拉 就一定係支持緊政府打壓
仲要只係幾日前出嘅post
屌 而家人地第一個提出咩 條女擺明戇鳩鬥氣
但你又唔屌埋人地真係報狗個啲同拍片者叫報狗先
無支持呀 係笑姐
隻雞蛋自己話話關你地撚事
咁而家咪關我撚事囉
不知幾尊重當事人
曲線唔識睇 弱智到
正一口罩法西斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞