倫敦依家咩環境?

380 回覆
25 Like 40 Dislike
想入tg group....
@abcabcpotato

巴打新生活一切順利
@kk7311
@jeremyhunt
我之前都係用 giffgaff
上個月多數時間喺屋企駁住 Wi-Fi 成個月淨係用咗2GB

之前做過 speed test 可以分享吓

最上:Voxi (4G)
中間:Voxi (5G)
最下:giffgaff (4G)

就咁睇呢個 speed test 結果
Voxi 下載速度快成三倍
但因為佢哋淨係得 payg plans 所以數據會相對地少
如果用量唔多我覺得 Voxi 會好過 giffgaff

不過單講價錢嘅話上面 3 嘅 16鎊無限數據好似無得輸
可惜要簽約
巴打嚟之前已經有 offer?
忍住,似乎好快就會開始解封
的確係咁,希望未嚟嘅巴絲打們唔好因為驚個疫情而延期
dklm 依家又修改入境條例
https://lih.kg/2431155

而家落緊雨 應該會慢少少
冇落可以去到4xxmbps
NI俾人apply味
呢個係ip12 插線駁落macbk pro度試
吊真係有咁快
之前仲以為你打錯
等我試多幾間可以考慮吓
不過係exclusive for current customer plan黎
要有3acc login左先會見到
唔login會得堆垃圾plan

香港買果d 3uk月卡都可以reg 3uk account
拎張FREE SIM 再開AC
係呀喺香港既時候linkedin搵, 全online interview, 收到offer之後就quit job過黎, 忙到仆街其實唔係咁好, 都冇時間習慣同適應個社區, 係經濟壓力低啲
我TG 加我入grp啦如果仲有位
不知不覺過咗嚟wfh咗三個月啦

Please add me @iuiu2uk
Active case 跌左好多~

Recovery rate 73 %~!!

根據官網 https://coronavirus.data.gov.uk/
感染人數同死亡人數呢幾日都跌咗好多
情況幾樂觀
疫苗加長期 lockdown, 終於有效果啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞